Lad elbilen med Glimt-lader

Nå kan du lade bilen din med Glimt-ladestasjon fra Bodø Energi.

Annonse:

Med det økede engasjementet rundt Glimt har Bodø Energi sammen med Zaptec produsert et begrenset opplag av Glimt-ladestasjoner. Ideen ble til med et ønske om å være med på å farge byen gul. 

Årets beste i 2022

Den veggmonterte ladestasjonen er av merket Zaptec Go som i 2022 kom best ut i NAF sin årlige test av ladebokser. Laderen ble i testen også omtalt som markedets sikreste elbillader

_DSC6026.jpg

Den norske distributøren Zaptec leverer alle ladestasjoner som er i salg hos Bodø Energi. For å kunne produsere Glimt-laderen var Bodø Energi avhengig av å ha Zaptec med på laget. 

– Da vi kom opp med ideen måtte vi ha med Zaptec. De ble fyret av ideen om en Glimt-lader og synes det var såpass kult at de sa ja med en gang. Det er viktig å ha med gode samarbeidspartnere for å få realisert alle ideene våre. Vi har fått presentert ladestasjonen internt og det er utelukkende gode tilbakemeldinger. Det forteller leder for marked og kommunikasjon i Bodø Energi, Erling Aalvik, da han kom innom Aspmyra for å vise frem ladestasjonen. 

Zaptec Go

  • Zaptec Go lar deg lade elbilen inntil 10 ganger raskere enn ved bruk av vanlig stikkontakt.

  • Hos Bodø Energi får du laderen ferdig montert innen 10 virkedager inkludert i prisen.

  • Laderen er alltid tilkoblet internett som gjør at du til enhver tid har de nyeste funksjonene og oppdateringene.

  • Zaptec Go passer alle elbiler.

  • Med Eco mode lader du elbilen når strømprisen er lavest.

Et bærekraftig samarbeid

Partnerskapet mellom Bodø Energi og Glimt strekker seg mange år tilbake i tid. Glimt-laderen ble presentert som en ide til markedsavdelingen i Glimt tidligere i høst. Leder for marked og salg i FK Bodø/Glimt, Tom Steffensen har vært positiv til ideen fra start.

– Erling kom til oss med en ide om en gul Glimt-ladestasjon. Det er gøy for oss å jobbe med partnere som kommer med ideer som kan styrke samarbeidet vårt. Bodø Energi er en partner vi har gjort mye gøy med og en partner vi setter stor pris på. Vi kunne ikke annet enn å applaudere ideen, forteller Steffensen.

Siden elbilene kom på markedet har det vært en skummel trend hvor mange velger å lade bilen sin fra vanlige stikkontakter. Dette er noe Bodø Energi fraråder sterkt! 

– Produktet underbygger bærekraftfokuset som både Bodø Energi og Glimt jobber med. I Bodø og omegn er det mange som fortsatt lader bilen sin i vanlig stikkontakt, dette er noe vi fraråder sterkt. Det er verken energieffektivt eller trygt, påpeker han. 

Glimt-laderen kan du kjøpe HER.

Pris per ladestasjon er 16 990 kr. inkludert montering. Du kan velge avbetaling over tre år. Månedlig kostnad vil da komme på 479 kr/mnd som gir en totalpris på 17 244 kr.

Annonse fra Eliteserien: