Ledig stilling: Informasjons - og medieansvarlig/press officer

FK Bodø/Glimt har en ledig stilling som informasjons- og medieansvarlig

Annonse:

Har du lyst på nye utfordringer?

I en nyopprettet stilling som informasjons - og medieansvarlig/press officer hos oss, vil du få muligheten til å bidra inn i spennende oppgaver sammen med "laget rundt laget".

Vi er opptatt av å ansette mennesker som passer inn i vår kultur, og som identifiserer seg med våre verdier. Er det deg vi søker?

Som informasjons - og medieansvarlig/press officer hos oss vil du jobbe med:

 • Presse - og medieansvar, blant annet håndtere daglig medietrykk og ivareta medias informasjonsbehov.
 • Være publikumskontakt og håndtere henvendelser fra publikum, partnere og organisasjoner inn mot A-laget.
 • Være klubbens mediekontakt mot UEFA.
 • Bidra til arrangement og kampdag med ansvar for presseakkrediteringer, håndtering av presserom og pressekonferanser, samt bistå medieresepsjonen.
 • Bidra i arbeidet med å utarbeide, forankre og strukturere kommunikasjonsplan for klubben.
 • Ansvar for vedlikehold av klubbens hjemmeside.
 • Enkel produksjon av innhold ved behov.

Jobben vil bestå av en del reisevirksomhet og det må påberegnes arbeid kveld og helg.

Personlige egenskaper og kvalifikasjoner

Vi søker deg med relevant utdanning og erfaring innenfor kommunikasjonsfaget. Erfaring fra arbeid med pressekontakt og mediehåndtering er en fordel.
Du må like å jobbe i et dynamisk og til tider hektisk miljø, der utfordringer og oppgaver må løses raskt. Det er viktig at du kan skape struktur, men samtidig håndtere det uforutsigbare som dukker opp i arbeidshverdagen.

Evne og vilje til å ta ansvar og initiativ er en nødvendig egenskap i denne stillingen.

En sentral del av jobben handler om å kunne kommunisere presist og effektivt på norsk og engelsk. Det er viktig at du er opptatt av et klart språk og har gode kommunikasjonsferdigheter både skriftlig og muntlig.

Du må like å være sammen med mennesker, kunne lese ulike mennesketyper og situasjoner, og handle deretter.

Som en del av "laget rundt laget" er det viktig at du er utviklings - og prestasjonsorientert. Du må være opptatt av å opptre lojalt og bidra til et godt samhold.

Vi tilbyr:

 • I vårt arbeidsmiljø vil du bli en del av et team som ser muligheter i stedet for begrensninger. Vi er i kontinuerlig utvikling og vårt fokus er på prestasjoner fremfor resultat.
 • Hos oss vil du få utfordrende arbeidsoppgaver og en variert arbeidshverdag. Vi har konkurransedyktige betingelser, med lønn etter avtale.
 • Våre verdier - PULS - Prestasjon - Utvikling - Lojalitet - Samhold står sentralt i vårt arbeid. Vi har fokus på å etterleve verdiene i alle ledd i organisasjonen.
 • Vårres måte står sentralt i FK Bodø/Glimt. Som en del av vårt team - laget rundt laget - får du muligheten til å utvikle vårres måte sammen med resten av teamet.

Om oss

FK Bodø/Glimt er en av Nord-Norges sterkeste merkevarer, og en fotballklubb med en stolt historie. Det er et mål for klubben å alltid være i Eliteserien og å ha et av de beste spillerutviklingsmiljøene i landet. Klubbens virksomhet handler både om sportslige prestasjoner og resultater, men også om å bidra til å skape identitet, fellesskap, stolthet og entusiasme blant folk fra nord.

Glimt har de siste årene jobbet med bærekraftprosjektet Action Now, for å bidra til ei mer bærekraftig fremtid. Klubben har sitt tilholdssted på Aspmyra stadion i Bodø, og er en frivillig organisasjon, men hvor toppfotballen i klubben mer er å betrakte som næringsvirksomhet.

Søknadsfrist er 1. oktober 2023. 

Klikk her for å søke på jobben

Annonse fra Eliteserien: