Møt spillerne på City Nord og vinn drakt

På tirsdag kan du møte noen av våre spillere på City Nord

Annonse:

Onsdag kveld spiller Glimt en svært viktig og avgjørende kamp i Champions League-kvalifiseringen mot nordirske Linfield. Billettsalget er godt i gang og vi håper på en skikkelig folkefest på tribunen. 

Men allerede dagen før starter vi moroa på City Nord. Uten for Coop OBS Bygg blir det skikkelig Glimt-stemning fra 14:00 og utover ettermiddagen. 

Også Brede Moe, Morten Ågnes Konradsen og Ola Solbakken tar turen for å skrive autografer til de minste. Hvis du er ekstra heldig får du kanskje også en selfie og en gratisbillett om du treffer på en av de tre spillerne mellom 14:00 og 14:45 på tirsdag. 

Dette skjer 

Det blir litt av en dag og vi gleder oss allerede. I tillegg til besøk av våre tre herlige spillere blir det også salg av både billetter og supportereffekter. Det blir Glimt-musikk, store smil og forhåpentligvis mye latter og glede. 

Du kan til og med vinne en signert drakt. 

Vi står utenfor City Nord fra klokken 14:00 – 18:00 og dette står på programmet: 

  • Brede Moe, Morten Ågnes Konradsen og Ola Solbakken deler ut selfies og autografer, og kanskje en billett til de minste (kun frem til 14:45).
  • Det blir salg av billetter til kampen mot Linfield, som spilles onsdag klokken 18:00. 
  • Alle som kjøper billetter på City Nord på tirsdag er med i trekningen av en signert Bodø/Glimt-drakt. 
  • Det blir salg av supportereffekter. Vi flytter Glimt-shop ut til folket. 

Dersom du ikke kommer deg til City Nord på tirsdag, men har lyst til å gå på kamp er det selvfølgelig mulig å kjøpe billetter på vanlig måte. Klikk her for å sikre deg billett til kampen.

 

Annonse fra Eliteserien: