Nå er det første sesongkortet solgt

Lenge før lunsj onsdag kom Rune Nilsen innom tredje etasje på Aspmyra for å sikre seg 15 uforglemmelige historier neste sesong.

Bodø/Glimt har hatt en formidabel sesong i 2017 og etter at Sparebank 1 Nord-Norge i går kom med gladnyheten om at de spanderer nye stoler på SNN-tribunen vil Glimt gi noe tilbake til publikum.

- Dette er en helt fantastisk nyhet. Dette er ett av de større løftene vi har bedt om hjelp til og vi er i ekstase, sa leder marked og kommunikasjon i Bodø/Glimt, Jannike Ramsvik.

Annonse:

Glimt selger nemlig sesongkort til bare 1.500 kroner på SNN-tribunen i en begrenset periode. Det vil si at en voksen person kan kjøpe seg 15 kamper til bare 100,- per kamp i come back-sesongen 2018. 

Bli med oss i Eliteserie-come backet - kjøp sesongkort her

Først ute

Til og med før administrasjonen visste at det var mulig å selge sesongkort kom Rune Nilsen innom for å kjøpe sitt kort og til begeistring fra både kunde og selger gikk hele prosessen smertefritt for seg. Nilsen blir dermed den aller første til å sikre seg et av de nye setene på SNN-tribunen. 

- Det passet fint å komme innom nå, så det var bra det var mulig å kjøpe allerede, sier Nilsen. 

Han ser i likhet med mange frem til å sette seg i et splitter nytt sete på stadion.

- Det er kjempebra å være på Aspmyra. Den beste stemninga er på gamle-tribunen. Det trengtes virkelig nye seter på SNN-tribunen nå, sier han og legger til;

Klare for salg: Kortene har kommet og er klare til å havne i lomma di. Foto: Niklas Aune Johnsen
Klare for salg: Kortene har kommet og er klare til å havne i lomma di. Foto: Niklas Aune Johnsen

- Jeg regner med det blir slike stoler som Manchester United har, fleiper han og ler.

Julegave

Det er ingen tvil om at julegavekaoset henger over oss for tiden. Nilsen gjorde det enkelt i år og benyttet seg at tidenes sesongkorttilbud på Aspmyra. 

- Det blir en julegave også! Jeg regner med at den blir tatt godt imot, sier han. 

Nilsen gir altså vekk 15 helt spesielle opplevelser og øyeblikk som du bare kan få på Aspmyra Stadion. Bodø/Glimt er tilbake i det gode selskap og det skal spilles 15 uforglemmelige fotballkamper på kunstgressdekket på "Myra". Det må vel være tidenes julegave? 

Gled noen du er glad - kjøp sesongkort her 

Alle må ha nye kort

Å kjøpe sesongkort er ingen sak. Du har nemlig flere alternativer. Det første alternativet er å kjøpe sesongkort på nett. Det andre er å komme innom oss i tredje etasje på Aspmyra stadion (Benytt inngang på hovedtribunen). 

Uansett hvilken av disse to alternativene du går for må du ha et nytt kort for å slippe inn på stadion i 2018. Dette gjelder også de som hadde sesongkort i 2017. 

Vi holder åpent hver dag fra 09:00 til 16:00 og gleder oss til å se deg! 

Annonse fra Eliteserien: