Nå gleder Knutsen seg : – Jeg kjenner det på kroppen

Kjetil Knutsen er fornøyd med sesongoppkjøringen og forventer en tøff kamp mot Fredrikstad.

Annonse:

– Jeg kjenner det på kroppen at det nærmer seg seriestart. Jeg syns vi har hatt en fin sesongoppkjøring, spilt kamper av betydning og nylig var vi heldig som møtte Crystal Palace. Nå er vi ferdig med alt av treningskamper, så nå er vi klar.

– Det er mange som spør om vi er klar, men man er nødt til å være klar når serien starter, og det skal vi være. Vi gleder oss enormt til å starte, sier Kjetil Knutsen. 

Med kun timer igjen til seriestart mot Fredrikstad, er det en spent Glimt-trener som snakker med glimt.no. 

Mandag 1. april åpner er det nemlig seriestart for de helgule i Fredrikstad. 

Har du planlagt å legge påskeferien til Østlandet, kan du jo komme til Fredrikstad å støtte Bodø/Glimt i første serierunde fra bortefeltet andre påskedag klokken 14:30. Kjøp billetter til serieåpningen ved å klikke her.

Flere nye fjes

I løpet av sesongoppkjøringen har Bodø/Glimt hentet en rekke spillere til klubben. Jostein Gundersen, Håkon Evjen, Jens Petter Hauge, Kasper Høgh, August Mikkelsen og Villads Nielsen. I tillegg har Kjetil Haug kommet på lån. 

Gledelige nyheter, ifølge Knutsen. 

– Stallen ser bra ut. Vi har fått inn en del nye spennende spillere. Vi har alltid, som mange andre vil jeg tro, at en del utfordringer med litt skader. Jeg føler vi har en sulten gruppe, en gruppe som har lyst til å bli bedre og være med på å utvikle Glimt, det til Glimt skal være, sier Knutsen.

Han er tydelig på at Glimt skal være gode offensivt også i 2024. 

– Vi skal være et lag som angriper med mange folk, og ha høy intensitet som moderne fotball er. Jeg føler vi er på en spennende vei, også er det sikkert mange andre lag som er det samme, så vi må bare jobbe beinhardt hver eneste dag. 

Har du hørt siste episode av 4-3-3 hvor Halvdan Sivertsen er gjest? Perfekt for påskekosen. Hør podkasten nedenfor, eller der du hører podkast: 

_DSC0103.jpg
Gaute Helstrup har kommet inn i trenerteamet til Bodø/Glimt.

– Stoltheten

Mandag klokken 14:30 er det Fredrikstad som venter på motsatt banehalvdel. 

– Det er veldig kjekt å ha de tilbake igjen. Det har vært en lang reise, og de har fått en dyktig trener i Mikkjal Thomassen fra Færøyene. Jeg kjenner han litt, så det blir et lag som kommer til å overraske, sier Glimt-treneren. 

Han er forberedt på en tøff sesongåpning på Fredrikstad Stadion. 

– Det blir det, men forhåpentligvis blir det en gøy start, for jeg tipper det blir mye folk, og jeg håper en del av den stadion er ganske gul. Det vi har opplevd på bortekamper de siste årene har vært helt enestående med tanke på trykk og stemning fra Glimt-supportere. 

– Hvor mye betyr støtten?

– Vi har til og med opplevd at fansen synger «Dette e Aspmyra,» så da forstår man. Det kjenner man litt på, det er noe med både støtten vi får og det trykket som er fra Glimt-supporterne, det er noe med energien som er veldig positiv.

– Jeg vet det blir gjentagende, men det betyr ekstremt mye, og det betyr mye for spillerne på banen også. For meg betyr det noe for stoltheten, at vi representerer noe sammen, så det er en energi som vi er utrolig glad og privilegiert for at vi har i ryggen, sier Knutsen smilende. 

FK Bodø/Glimt inngikk nylig et samarbeid med Bønner i Byen. Se video fra seansen da spillere og supporter Eirik Haugvik skulle velge årets Glimt-kaffe. 

Annonse fra Eliteserien: