Nå starter Extreme Makeover

Nå starter Bodø/Glimt en ekstremt stor oppussing i eget fort, for Aspmyra stadion må stå kampklar allerede i mars.

I hele høst har administrasjonen til Bodø/Glimt jobbet hardt for å få på plass Opprykkskamerater som kan hjelpe klubben med å få stadion tilbake i eliteseriestandard. 

Annonse:

Rundt 10 bedrifter er allerede i sving og nå begynner vi å se resultatene av det. Flere at kameratene har begynt å sette sitt preg på Aspmyra. 

- Seriestart er allerede 11. mars så vi har ti uker på oss på å sette i stand arealer både utendørs og inne i sportsbar og kontorlokaler. Rett etter jul starter vi med det vi har valgt å kalle "Extreme makeover", sier leder for marked og kommunikasjon, Jannike Ramsvik. 

 - Nå starter vi å ringe

Ramsvik håper byen nå er klare til å ta imot Bodø/Glimts tilbud med åpne armer. 

- Nå starter vi for alvor vår ringerunde, så vær klar! Vi ønsker alle at fasilitetene på Aspmyra skal skinne, ikke sant?

Bodø/Glimt ringer mange ulike bedrifter, de aller fleste innen bygg og anlegg, og spør om de vil være med på prosjektet. Det å bli en Opprykkskamerat innebærer flere ting. 

- Vi tilbyr først og fremst oppmerksomhet i digitale medier, med videosnutter og liknende. I tillegg blir det en "kameratfest" etter at prosjektet er over, det gleder vi oss til, sier Ramsvik og legger til;

- En opprykkskamerat kan bidra med alt fra penger og materiell til arbeidskraft og veiledning. Vi trenger også folk på dugnad til enklere oppgaver. Her blir det mye folk i sving!

Aspmyra forfaller

Vi har allerede fortalt historien om at Sparebank 1 Nord-Norge tar kostnadene for nye stoler på SNN-tribunen. I tillegg skal Bodø/Glimt på flyttefot. 

- Stadion vår forfaller og mye her er veldig gammelt. I første omgang skal administrasjonen flytte ned til bakkeplan og pusse opp tribunen mot Hålogalands gate. Dette er en jobb som krever flere aktører. I andre omgang skal sportsbaren i tredje etasje på Hovedtribunen pusses opp. I løpet av ekstra omgangene skal flere større eller mindre prosjekter veves inn i hverandre og gjennomføres, sier hun. 

Og alt det på bare ti uker. 

- Det blir hektisk, men utrolig gøy! 

 

Annonse fra Eliteserien: