Nilssen Einarson klar for Fram Larvik

Petter Nilssen Einarson fortsetter karrieren i andredivisjon

Annonse:

Petter Nilssen Einarson har vært en del av Glimt-akademiet i flere år, men fortsetter nå karrieren sin på Østlandet. Han slår følge med lagkamerat Nicklas Olai Karlsen Sundsvåg, som tidligere denne måneden gikk på et utlån til samme klubb.

Nilssen Einarsons nye klubb heter Fram Larvik og spiller til daglig i andredivisjon. Klubben havnet sist i sin avdeling, men på grunn av koronasituasjonen var det ingen klubber som rykket ned fra andredivisjon. 

– Vi skal sørge for utvikling

Nilssen Einarson fikk den tunge beskjeden om at han ikke kom til å få kontrakt med Glimt og søkte derfor nye utfordringer. Gregg Broughton, som er leder for Glimt-akademiet er glad for at han nå har funnet sin nye klubb. 

– Vi ønsker Petter lykke til i sin nye klubb, hvor vi er sikre på at han kommer til å fortsette å utvikle seg. Et av nøkkelpunktene i akademiet vårt er å hjelpe spillere til å få ut sitt potensiale, og akkurat nå er spill i andredivisjon det beste for Petter, sier Broughton. 

2020 ble et annerledesår for breddefotball. Faktisk ble det ikke breddefotball i det hele tatt, noe som har vært svært utfordrende også for Glimt-akademiet. Det har naturligvis også unge, fremmadstormende fotballspillere lidd av. 

– Petter har nå muligheten til å følge sin egen sti etter at nasjonal fotball ble avlyst i 2020. Vi ønsker han lykke til videre og ønsker han alltid velkommen tilbake til Glimt, avslutter Broughton. 

Annonse fra Eliteserien: