Norges billigste

Er du Bodø/Glimt-supporter får du nå sesongkort til bare 800 kroner.

Siden 2016 har Bodø/Glimt solgt sesongkort til sine supportere for minstepris. Er du medlem i Den gule horde, 1916 eller Glimt i Sør tilbyr vi sesongkort til bare 800 kroner. Det gir en pris på bare 53,3 kroner per kamp i sesongen 2018. 

Annonse:

Best i Norge på supporterpris

Bodø/Glimts supporterkoordinator, Rolf Arne Holmen mener ingen andre klubber i Norge kan sammenliknes når det gjelder pris på supporterfeltet, og han er svært fornøyd med avtalen. 

- Jeg tenker at det viser at klubben ønsker å fylle supporterfeltet. At klubben nå for tredje år på rad lar medlemmene av supporterklubbene kjøpe sesongkort til en drøy 50-lapp pr. kamp er fantastisk. Nå gjelder det bare å mobilisere slik at feltet faktisk fylles. 800,- for 15 kamper er billig! sier han bestemt. 

Supporterfeltet på Aspmyra er J-feltet. Feltet er delt i to, men supporterne ønsker at feltet skal samles som ett felt for folk med samme interesse. Dersom du ikke er medlem av en supporterklubb, men ønsker å stå på feltet er det naturligvis mulig. J-feltet har de billigste prisene på hele stadion og et sesongkort her koster bare 1000 kroner. 

Ikke medlem av en supporterklubb? Nå har vi knallgode tilbud på sesongkort på SNN-tribunen. 

- Det er viktig å fylle supporterfeltet fordi de er med på å danne en fantastisk ramme rundt kampene. Spillerene er klare på at støtten fra tribunene er viktig, så det er ikke bare supporterfeltet det er viktig å fylle. At klubben nå gjør grep for å prøve å få flere tilskuere er ikke bare på tide, men veldig flott, sier Holmen. 

- Jeg er veldig fornøyd

Holmen har vært supporterkoordinator i Bodø/Glimt siden 2015, og er klar på at de billige prisene kommer klubben til gode i det lange løp. 

- Prisen på sesongkortene på J-feltet gjør at flere tar seg råd til å kjøpe sesongkort. Klubben merker ikke noe negativt med å la supporterne få billige sesongkort, tvert imot. De legger f. eks igjen mer penger i kiosken siden de betaler kr. 53,33 pr kamp når de kan kjøpe sesongkort til den prisen. Jeg er veldig fornøyd med at klubben ser dette!

Vil du ha sesongkort på J-feltet til 800,-? Da må gjøre følgende: 

Send epost til [email protected] hvor du oppgir navn, e-post, telefonnummer og adresse til personen som skal ha sesongkortet. Personen som skal ha sesongkortet må være medlem av Den Gule Horde, 1916 eller Glimt i Sør.

Kortinnehaver vil få beskjed når sesongkortet er klart.

Annonse fra Eliteserien: