Ny trener ansatt

Bodø/Glimt gjør sesongens andre signering og ansetter ny trener.

Annonse:

Etter at fjordårets assistenttrener, Tom Mangersnes takket for seg i Bodø har klubben nå gleden av å presentere Kjetil Knutsen som Aasmund Bjørkans nye høyre hånd. 

Kjetil Knutsen blir ny assistenttrener i Bodø/Glimt. Her fra en kamp mellom Åsane og Bryne 1. mai 2016. Foto Njål Arnar Johansen
Kjetil Knutsen blir ny assistenttrener i Bodø/Glimt. Her fra en kamp mellom Åsane og Bryne 1. mai 2016. Foto Njål Arnar JohansenKjetil Knutsen kommer fra hovedtrenerjobben i divisjonkollega Åsane, som endte på 10. plass i fjor. 48-åringen ble enig med Bodø/Glimt torsdag, og skal være på plass på trening mandag 9. januar. Knutsen har skrevet en kontrakt som strekker seg ut sesongen 2018. Dette harmonerer med kontrakten til Aasmund Bjørkan som har en tilsvarende kontraktslengde. 

Les også: Lever og ånder for fotballen

Knutsen og Mangersnes går dermed motsatt vei, ettersom fjorårets assistenttrener har fått jobben som Mons Ivar Mjeldes assistent ti Åsane. 

- Vil styrke vårt team

Aasmund Bjørkan er svært tilfreds med å få på plass Kjetil.

- Han kjenner OBOS-ligaen svært godt, og  vil komplementere og styrke vårt team, sier Bjørkan.

Den nye treneren selv er klar for å trå til i arbeidet. 

- Bodø/Glimt er en spennende klubb med en sterk tradisjon. De hører hjemme i den øverste divisjonen og jeg ønsker å være med å bidra slik at klubben er tilbake allerede i 2018, sier Knutsen

Det blir et tidlig gjensyn med gamle lagkamerater for Knudsen, ettersom Bodø/Glimt møter bergenslaget i Bergen allerede i andre serierunde. 

Les også: Fardal Opseth har signert

Dette er sesongens andre signering for Bodø/Glimt. I går ble det klart at Kristian Fardal Opseth kommer på lån til Glimt fra Sogndal. 

Vi ønsker Kjetil Knutsen velkommen til Bodø/Glimt!

Kjetil Knutsen

  • Født: 2. oktober 1968 i Arna, Bergen

  • Sivil utdann: Lærer

  • Aktuell som: Ny assistenttrener i FK Bodø/Glimt

  • Tidligere klubber: Hovding, Brann og Åsane

Annonse fra Eliteserien: