Ny kontrakt for sisteskansen

Nikita Haikin har gjort sakene sine meget bra i Glimt-trøya og signerte i dag ny kontrakt med de helgule.

Annonse:

Nikita Haikin har virkelig hatt en fantastisk utvikling for Bodø/Glimt og fredag formiddag sikret han seg en ny kontrakt med den regjerende seriemesteren. Kontrakten strekker seg ut 2022-sesongen. 

– Det føles veldig godt. Det tok lang tid å få det klart, men nå er alt på plass. Det er jeg veldig glad for, sier sisteskansen. 

Mot Haugesund i går kveld ble han kåret til dagens Glimt-gutt etter en fantastisk kamp mellom stengene. 

– Det var ikke en lett kamp, de hadde flere sjanser til å score og da stilte jeg opp når laget trengte meg mest, det er godt å gjøre en forskjell. Vi er i en god flyt nå og håper det fortsetter sånn. 

– Jeg er på rett plass

Haikin kom til Bodø/Glimt foran 2019-sesongen og måtte finne seg i å sitte store deler av sesongen på benken mens Ricardo Friedrich voktet målet. Nå har han tatt plassen og gjort den til sin egen. 

Glimt - FKH - H.Kjollmoen 20210527 1083
Nikita Haikin leverte en solid kamp for Glimt i går kveld. Foto: Håkon Kjøllmoen

– Jeg har prestert bedre og bedre på trening med Jonas (Kolstad), vi har jobbet veldig godt sammen i tre sesonger nå. Vi kan se en god fremgang på prestasjonene mine. Igjen, jeg er veldig glad for en ny kontrakt, men i bunn og grunn handler det om å levere.

 – Hva gjør at du vil fortsette i Glimt? 

– Jeg er på rett plass, klubben har gitt meg mye, jeg har blitt seriemester med Glimt. Jeg føler meg godt respektert her. Jeg vil ikke bo en annen plass, og føler ikke det er riktig å dra. Det føles som det riktige valget nå, så får vi se hva som skjer i fremtiden, sier den solide målvakten. 

Vi i Bodø/Glimt gratulerer med ny kontrakt og gleder oss til fortsettelsen med Haikin. 

Se hele intervjuet med Haikin her: 

Annonse fra Eliteserien: