Nysigneringen: – Det var tungt

Etter en lang pause var endelig glimtspillerne tilbake på trening denne uken. Treningsuken ble avsluttet med internkamp.

Annonse:

Den spennende internkampen på fredag endte 1-1 etter scoringer av Vegard Leikvoll Moberg og Elias Kristoffersen Hagen.

Leikvoll Moberg spilte spiss på det svarte laget for anledningen, og han presenterte seg umiddelbart med en vakker lobb.

Vegard Leikvoll Moberg scoret en nydelig scoring fra rundt 35 meter i dagens internkamp. Foto: Kent Even Grundstad
Vegard Leikvoll Moberg scoret en nydelig scoring fra rundt 35 meter i dagens internkamp. Foto: Kent Even Grundstad

– Ballen falt perfekt ned og da var det bare å lobbe den inn, det tror jeg alle utpå der hadde klart, svarer en beskjeden kjempe.

Moberg forteller videre at det et godt å være tilbake igjen på banen, og at kamp på full bane er noe helt annet enn vanlig trening.

  • Se høydepunkter fra kampen nederst i saken

– Det er noe annet når man lader opp til det som en internkamp, til tross for at det bare var to ganger 12 minutter så har vi gledet oss hele uken til å spille elleve mot elleve. Når vi girer oss opp da så blir det mer tenning enn det vi hadde i starten av uken.

Videre formidler Vegard at det er godt å se igjen gjengen og at de begynner å få god form før første treningskamp mot Brann neste uke.

–Det bli godt å få på seg drakten igjen og, det er da det gjelder.

En knalltøff "debut"

Vi fikk også se en smakebit av Glimts nye høyreving, Axel Lindahl. Lindahl viste gode takter med engasjement og eksplosivitet. Tempoet var særdeles høyt. 

– Det var vanskelig, høy intensitet, høyere intensitet en det jeg er vant med, men det var kult å endelig komme i gang.

Han beskriver situasjonen som naturlig, ettersom han har sittet i karantene i tillegg til et kneppe opp på tempoet fra det han er vandt med.

– Det var hardt! Men jeg tror det var en blanding av at det er et høyere tempo her i Glimt, i tillegg til at jeg har sittet i karantene i ti dager, så det er naturlig.

– Jeg har fått et veldig godt førsteinntrykk av gjengen, de har tatt meg godt imot. Nå må jeg bare få trent meg klar så er jeg forhåpentligvis klar for spill snart, muligens på fredag allerede, forteller Lindahl.

Se hele intervjuet med Axel Lindahl her: 

 

Se hele intervjuet med Vegard Leikvoll Moberg her:

 

Se høydepunktene fra internkampen her: 

Annonse fra Eliteserien: