William Mikalsen. 2019 Norsk Tipping-ligaen.

Overgang for William Mikalsen

FK Bodø/Glimt og HamKam enige om overgang.

Annonse:

Torsdag 4. juni ble det klart at William Mikalsen går fra Glimt til HamKam. Mikalsen signerte sin første proffkontrakt med Glimt i 2018.

- Jeg har vært i klubben siden jeg var fem år. Det blir både trist og rart å skulle forlate Glimt, men jeg nærmer meg 20 år og må tenke på selv, forteller Mikalsen.

Han har signert en kontrakt med HamKam som strekker seg ut 2021. 

- Det blir bra med en ny start. HamKam kom med et tilbud jeg ikke kunne takke nei til, og jeg ser frem til å kunne utvikle meg, ta nye steg og å få spilletid, fortsetter han.

Dette er første gang Mikalsen bytter klubb og flytter fra byen. 

- Jeg er spent. Jeg har aldri bodd noe annet sted enn i Bodø, og har bare spilt på Glimt, men muligheten i HamKam måtte jeg ta. I morgen er første dag, og det blir en spennende tid fremover, sier Mikalsen. 

- Jeg må takke trenerteamet og det fysiske teamet i Glimt, i tillegg til lagkameratene mine, for en fin tid. Jeg kommer til å savne de, avslutter han. 

Bodø/Glimt takker William Mikalsen for tiden i Bodø/Glimt. Han har representert klubben på en meget god måte, både på banen og utenfor. Vi ønsker han lykke til videre i ny klubb!

Annonse fra Eliteserien: