Patrick Berg har forlenget kontrakten med Bodø/Glimt. Her fra photoshoot.

Patrick Berg signerer ny kontrakt med Glimt

Før seriestarten skrev Patrick Berg under på en ny fireårskontrakt med Bodø/Glimt.

Annonse:

Media kan benytte bildene i denne saken mot kreditering av fotograf Kent Even Grundstad

Den nye kontrakten varer fram sommeren 2028, og ble undertegnet i forkant av kampen mot Fredrikstad. 

Etter seier i serieåpningen kan Patrick Berg endelig dele at han blir med videre i Bodø/Glimt. 

– Det kjennes veldig bra. Jeg er på et veldig godt sted personlig, men også karrieremessig. Jeg føler at Glimt er en klubb som er i voldsom utvikling, og vi har vært det over tid nå. Jeg ser fortsatt muligheter til å utvikle oss enda mer, og det har jeg lyst til å være en del av, sier Patrick Berg til glimt.no. 

Se hele intervjuet med Patrick Berg i videovinduet under, eller ved å klikke her

– Beste plassen å være

Med en fersk fireårskontrakt i hånda legger han ikke skjul på at det var et enkelt valg. 

Patrick Berg blir med videre på eventyret i Bodø.
Patrick Berg blir med videre på eventyret i Bodø.

– Jeg føler at jeg blir pushet hver dag av lagkamerater og trenerteamet. Jeg syns fra året i år at alle har tatt et steg opp, trenerteamet også, som gjør at jeg føler at jeg har utviklet meg mye allerede på de månedene som har vært til nå i år. Jeg føler at Glimt er den beste plassen å være, sier Berg. 

Han kom tilbake til Bodø/Glimt sommeren 2022 etter et opphold i Frankrike. Nå er han ikke i tvil om at det er i Glimt han vil være også i framtiden. Det er også årsaken til den nye kontrakten. 

– Det er både jeg og klubben som har tenkt at dette er en god ide. Det gir oss ro og fred til å utvikle oss videre, og vi har peilet ut en retning sammen som vi begge er komfortable med. 

– Klubben er ekstremt glad for å få på plass en ny og lengre avtale med Patrick. Det viser at klubben er et attraktivt sted å spille fotball, sier Håvard Sakariassen, sportslig administrativ leder. 

_DSC1305.jpg
Patrick Berg er en glad mann etter kontraktsforlengelsen. 

Fokuset er i Bodø

Selv om oppholdet i 2022 i Frankrike ikke ble langt, han har i etterkant ikke lagt skjul på at han ønsker seg et nytt opphold i utlandet. Men hva tenker Patrick nå?

– Det har ikke endret seg sånn sett, men som jeg også har vært inne på, så trives jeg veldig godt i Glimt og alt mitt fokus og dedikasjon ligger her, og det kommer aldri til å endre seg så lenge jeg er her, sier han. 

– Så vet man i fotballen at alt mulig kan skje, men nå er jeg veldig glad for å ha signert ny kontrakt her, så er jeg helt sikker på at jeg og klubben kommer til å ha en fin dialog uansett hva som skulle skje. 

– Hvem er mest glad av deg og Glimt-fansen nå?

– Nå er jeg veldig fornøyd da, så det er kanskje vanskelig å være mer fornøyd enn meg, men jeg håper at de er glad og at de kan se på det som et tegn på at Glimt har blitt en veldig stor klubb og at vi sammen nå kan utvikle oss enda mer. Så får vi kanskje smile om kapp om å være mest fornøyd, sier Patrick med et smil. 

Bodø/Glimt vant 2-0 i serieåpningen mot Fredrikstad. Les alt om kampen her.

Se høydepunktene fra serieåpningen mot Fredrikstad her: 


Annonse fra Eliteserien: