Skår i gleden: – En stor strek i regninga

Bodø/Glimt valset over Stabæk på Aspmyra, men trener Knutsen er bekymret for skadesituasjonen.

Annonse:

– Det preger meg nå, sier Kjetil Knutsen like etter kampslutt på Aspmyra. Han har nettopp sett laget sitt vinne 4-1 og tatt nye velfortjente poeng foran 2000 publikummere på hjemmebane. Likevel var det et ganske brutalt skår i gleden for bergenseren. 

Før kampen måtte Lasse Nordås starte på venstre kant etter at både Ola Solbakken og Vitor Pernambuco var uaktuelle med skader. I kveld ble vondt verre. 

– Vi frykter en alvorlig skade. 

Frykter korsbåndskade

Kjetil Knutsen måtte se seg nødt til å bytte ut Sondre Sørli i den andre omgangen etter at han ble liggende etter en duell ved benkene. 

– Det er ikke bra. Det preger meg nå, for begge de to har vært viktige for utviklingen av spillet og det er en fare for at disse skadene vil ta lang tid, sier han og henviser til både Solbakken og Sørli. 

Kjetil Knutsen måtte nok en gang se at en av sine spillere ble alvorlig skadet. Foto: Kent Even Grundstad
Kjetil Knutsen måtte nok en gang se at en av sine spillere ble alvorlig skadet. Foto: Kent Even Grundstad

Førstnevnte går mot operasjon av skulderen som gikk ut av ledd under kampen mot Molde torsdag kveld. 

– Det er ikke bra for dem eller for oss. Det er en stor strek i regninga, sier treneren. 

– Det tar tid å komme inn i Glimt-fotballen

Lasse Nordås, som kom inn for Ola Solbakken brukte ikke mange minuttene på å markere seg med scoring for Glimt, og Axel Lindahl var frisk etter sitt innhopp for Sørli. Likevel er Knutsen bekymret med tanke på skadesituasjonen. 

– Det tar tid å komme inn i Glimts måte å spille fotball på fordi kravene for intensitet er så høye. De to nevnte spillerne har kommet dit nå, de som skal inn må levere fort, sier Knutsen, men påpeker at det ikke her helsvart. 

– Neida! De er på vei, men det blir spennende å se om vi har kommet dit vi ønsker å være med reservene nå som kampene kommer tett. Vi er skadeskutt nå, men gjør det vi kan for å finne de beste løsningene for Bodø/Glimt, sier Knutsen. 

Fornøyd med kampen under ett

Hvis vi ser helt vekk fra skadesituasjonen i klubben var det mye å glede seg over på Aspmyra søndag kveld. Knutsen ønsket å se igjen spillet fra kampen mot Molde og fikk det som han ønsket seg. 

– VI starter med full trøkk og kampen er avgjort etter 32 minutter. Det er hyggelig!

– Vi leverer meget sterkt i første omgang, både defensivt og offensivt. Vi klarer ikke følge helt opp i andre omgang, det er på grunn av blant annet rokeringer på laget. Så tror jeg kanskje ikke vi var helt klare mentalt. Men totalt sett er jeg fornøyd, sier Knutsen. 

Se hele intervjuet med Knutsen her: 

Annonse fra Eliteserien: