Bodø/Glimts supportere J-feltet holder opp en gul TIFO med teksten "Størst i nord" under slaget om Nord-Norge mellom Bodø/Glimt og Tromsø i cupen 2023.

Slik blir billettsalget for 16. mai

Mange ser frem mot årets nordnorske slag på Aspmyra.

Annonse:

Bodø/Glimt mot Tromsø i slaget om Nord-Norge er en årlig festtradisjon på fotballens store nasjonaldag. I en årrekke har de to største klubbene i Nord-Norge barket sammen den 16. mai, så lenge lagene har vært i samme divisjon. 

2024-sesongen blir naturligvis intet unntak, og endelig er det Glimts tur til å spille på hjemmebane. I fjor spilte lagene mot hverandre i Tromsø, en kamp Glimt vant 3-2. Glimt har et unormalt godt tak på TIL på 16. mai, og vi finner kun ett Glimt-tap på denne datoen mot Tromsø siden 1996. 

Det er med andre ord mye som ligger til rette for nok en festaften på Aspmyra når Slaget om Nord-Norge igjen skal utspilles dagen før nasjonaldagen. En fest Tromsø helt sikkert er gira på å sette en stopper for. Altså, dette blir en fotballkamp du ikke kan gå glipp av. 

I 2023 møttes lagene to ganger i Bodø. Det endte med én seier til hvert av lagene. Bodøværingene husker nok spesielt godt cupseieren, der Ulrik Saltnes avgjorde langt inn i overtiden. Blir det like dramatisk 16. mai? 

_DSC9036.jpg
Bodø/Glimt-spillerne jubler etter 3-2-seieren mot Tromsø på Aspmyra i cupen 2023.

Nå åpner billettsalget

Torsdag 21. mars klokken 12:00 åpner vi billettsalget til kampen mot Tromsø. Dette er en kamp vi forventer mye interesse rundt, og oppfordrer derfor alle til å kjøpe seg billetter i god tid. 

PS! På utsolgte kamper kan vi ikke garantere gratis inngang for alle barn under 16 år. Da er det kun de første 150 som møter opp på stadion på kampdag som får tak i billetter. Ønsker du å lese mer om hvordan ordningen med gratis inngang for alle under 16 fungerer kan du klikke her for å lese mer.

Kampen mot Tromsø er Glimts fjerde hjemmekamp i Eliteserien 2024. De tre første kampene ligger allerede ute for salg. Fredag 22. mars åpner vi salget på resten av hjemmekampene. 

MERK! Endringer i terminlisten kan forekomme, særlig for kamper i andre halvdel av sesongen.

Billetter til slaget om Nord-Norge på Aspmyra stadion 16. mai klokken 18:00 kan du kjøpe fra torsdag 21. mars klokken 12:00 på glimt.no/billetter

Se Glimts siste test før seriestart

Mandag 25. mars spiller Bodø/Glimt generalprøve mot Molde på Aspmyra. Til denne kampen åpner vi kun LNS-tribunen. Billettsalget starter tirsdag 19. mars klokken 12:00. 

Priser for treningskampen mot Molde 25. mars: 

Voksen: 100 kroner

Student/Honnør: 50 kroner

Barn under 16 år: Gratis

Billetter kjøper du ved å klikke her (aktiv lenke fra tirsdag 19. mars 12:00)

Annonse fra Eliteserien: