Billettsalget åpner nå

Fredag åpner billettsalget til Europa-kampene på Aspmyra

Annonse:

Klikk her for å kjøpe trekampspakken!

Vi anbefaler alle å ha lest informasjonen nedenfor nøye før billettsalget starter.

Vi har også opprettet et chatrom vi vil bruke til å oppdatere om utsolgte felt og annen praktisk og viktig informasjon gjennom fredag ettermiddag. Dette chatrommet kan du også bruke til å stille spørsmål angående billettslippet. Du ser chatrommet nedenfor. Vi anbefaler alle å bruke det aktivt for å finne løpende informasjon fredag: 

Chatrommet åpner 11:30

 

Høstens vakreste fotballeventyr står for trappene. Torsdag kveld åpner Glimt UEFA Europa Conference League på bortebane i Zürich. Tidlig fredag ettermiddag åpner billettsalget til gruppespillet på hjemmebane. 

Vi ber alle som har tenkt å kjøpe billetter fredag til å lese gjennom denne artikkelen, slik at vi alle kan stille så forberedt som mulig og at billettsalget kan gå så smertefritt som mulig. 

Tirsdag åpnet vi billettsalget for sesongkortinnehavere. Nesten 3550 personer har allerede sikret seg plass på Aspmyra for de tre kampene mot Club Brugge, Besiktas og Lugano.

Vi opplevde noen utfordringer med salget på tirsdag, som primært var knyttet til sesongkortinnehavere på J-feltet. Denne feilen er nå funnet, og tatt tak i. Vi beklager ulempene det medførte, og har stor tro på at vi unngår noe liknende igjen. 

For at salget skal bli så rettferdig som mulig har vi samlet sammen noen fallgruver og ting man potensielt kan møte på ved et slikt billettslipp, og ikke minst hvordan du skal håndtere det, dersom det skjer deg. 

Nedenfor lister vi også opp hvor mange billetter som i skrivende stund er tilgjengelig på de ulike feltene foran fredagens billettslipp. 

I første omgang selger vi kun gruppepakke med billetter til alle tre kampene. Dersom det er billetter igjen vil vil selge disse på senere annonserte tidspunkter. Se lenger ned for disse datoene. 

Tips og info for et smertefritt billettslipp

For størst mulighet til å sikre billetter bør du satse på en av kortsidene. LNS- og SNN-tribunene er populære og blir fort utsolgt.

Du kan maks kjøpe fem billetter per transaksjon. Skal du ha flere enn det samlet anbefaler vi at du kjøper i flere grupper.

Som mange har erfart ved tidligere billettsalg kan man bli kastet ut av køen dersom noen andre velger samme sete som deg og gjennomfører kjøpet raskere. Dette er vanskelig å unngå, men kan håndteres: 

  • Siden skal automatisk oppdateres og la deg velge et nytt sete. Dersom det skjer, vennligst velg et annet sete. 
  • Dersom siden ikke oppdateres automatisk, anbefaler vi at du selv oppdaterer siden. 
    • Ikke klikk "tilbake" da det kan føre deg tilbake i køen
    • Trykk heller på refresh/oppdater-knappen
  • Dersom du kastes tilbake i køen er det dessverre ingen annen mulighet enn å stå i kø igjen. Dette er svært beklagelig, men noe som kan skje ved nettbaserte billettsystem. 
IKKE klikk på bestill, men velg billettypen du ønsker nedenfor
IKKE klikk på bestill, men velg billettypen du ønsker nedenfor

Når du kommer inn i billettsystemet, må du velge billettype og ikke klikke på den store bestill-knappen. Se bildet.

Vi anbefaler alle å gjennomføre billettkjøpet via desktop eller en datamaskin. 

Annen praktisk informasjon

Det er populært med gruppespill i Bodø, og derfor kan stadion raskt selges ut. Være klar tidlig, og forbered deg godt er våre beste råd. 

Ta en titt på tabellen nedenfor å finn ut hvor det er størst sjanse for at det er ledige billetter når slaget starter. 

Dersom Aspmyra ikke blir utsolgt via gruppe-pakkene åpner vi opp for salg av billetter til enkeltkamper. Det skjer på følgende tidspunkt: 

  • Club Brugge – 28. september klokken 12:00
  • Besiktas – 12. oktober klokken 12:00
  • Lugano – 19. oktober klokken 12:00

Nedenfor ser du en oversikt over hvor mange tilgjengelige billetter det er per felt før fredagens billettslipp. Disse tallene oppdaterer vi igjen fredag morgen. 

FeltAntall tilgjengelige billetter torsdag ettermiddag
A nedre550
B nedre500
D800
E80
J øvre50
J nedre50
K250
L300
A øvreUtsolgt
B øvreUtsolgt
FUtsolgt
GUtsolgt
HUtsolgt
IUtsolgt
Annonse fra Eliteserien: