Sparket inn 15 000 kroner til årets TV-aksjon

18. oktober var det straffespark til inntekt for TV-aksjonen på Aspmyra.

Annonse:

I dag onsdag 18. oktober inviterte BDO og Glimt egne ansatte, samarbeidspartnere og bedrifter i området til straffespark for TV-Aksjonen.

I år går pengene til Redd Barna med det viktige budskapet: «La barn lære, leve og leke i fred». Årets TV-Aksjon er søndag 22. oktober og det er ikke for sent å melde seg som bøssebærer!

Kontorleder i BDO, Marius Christoffer Storvik. Foto: Vilde Hiller Rasmussen/Glimt.no
Kontorleder i BDO, Marius Christoffer Storvik. Foto: Vilde Hiller Rasmussen/Glimt.no

Med 65 straffespark ble det samlet inn 15 000 kroner til årets TV-aksjon. Startskuddet ble tatt av Marius Lode. Sammen med de rundt 30 ansatte i BDO kom Bodø Energi, Coop Nordland og Jentoftsletta barnehage innom Aspmyra for straffesparkene. I tillegg inviterte BDO med flere spillere fra gatelaget Glimtvis og ansatte i Glimt.

Kontorleder i BDO, Marius Christoffer Storvik er godt fornøyd med dagens arrangement.

– Det var et flott arrangement for å skape oppmerksomhet rundt TV-aksjonen. BDO er stolt samarbeidspartner med Redd Barna og derfor er det naturlig at vi kobler oss tett på årets TV-aksjon. Vi er glade for at så mange møtte opp for å overliste Glimtvis sin gode keeper. Vi betaler med glede 200 kroner for hvert av de 65 straffesparkene som ble tatt, sier Storvik. 

Også Coop Nordland stilte opp med en stor delegasjon straffeskytere. I tillegg til BDO gikk også de inn med 200 kroner per Coop-straffeskytter. Samlet ble det med andre ord skutt inn mer enn 15 000 kroner til TV-aksjonen. 

Se bilder fra straffesparkene her: 

Du kan melde deg som bøssebærer HER

 

Annonse fra Eliteserien: