Her signerer Nordic Smart House og Bodø/Glimt samarbeidsavtale. Fra venstre; Jannike Ramsvik (Bodø/Glimt), Frode Thomassen (Bodø/Glimt), Stephen Fu (Nordic Smart House), Svenn-Inge Laastad Nordic Smart House).

Spennende bærekraftsamarbeid

Bodø/Glimt og Nordic Smart House powered by Telenor har inngått et nytt samarbeid.

Annonse:

Mandag 1.juli kunne Stephen Fu og hans selskap Nordic Smart House lansere sitt spennende samarbeid med Telenor. (NB! Krever abonnement på an.no) Sammen skal de to aktørene dekke et behov for omsorgsboliger med velferdsteknologi. 

Samme dag kan vi i Glimt fortelle at Nordic Smart House powered by Telenor nå kan kalle seg «bærekraftambassadør» og skal representere og eie prosjektet «GI ALT for ei bærekraftig fremtid» sammen med Glimt. Tidligere har også Iris inngått samarbeid med klubben, og er under samme prosjekt. 

Showcaser hus

Det er planlagt at Nordic Smart House skal stille ut en visningsmodul på Aspmyra. Leiligheten skal være utstyrt med helt ny teknologi fra Telenor. 

- Gjennom ambassadørskapet skal vi hjelpe Nordic Smart House med å nå sine mål om å bygge lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt, forteller leder marked og kommunikasjon i Bodø/Glimt Jannike Ramsvik.

- Vi er kjempestolte av å få samarbeide med Nordic Smart House, og at de vil være med i bærekraftsprosjektet. Vi gleder oss allerede til alt vi kan finne på med visningsmodulen, fortsetter Ramsvik.

Også Stephen Fu er klar for samarbeid.

- Nordic Smart House ønsker innen 2021 å bli en riksdekkende merkevare i Norge, og har valgt Bodø/Glimt som en av samarbeidspartnerne for å nå målet, sier Fu.

Vi ønsker Nordic Smart House powered by Telenor hjertelig velkommen i Glimt-familie!

 

NOrdicSmartHouse_logo_farge_by telenor
Annonse fra Eliteserien: