Står uten generalpartner: – Sover godt om natta

Bodø/Glimt er stadig på jakt etter generalpartner, men lederen for markedsavdelinga er ikke bekymret.

Annonse:

Helt siden 2012 har Sparebank 1 Nord-Norges logo prydet fronten av Bodø/Glimts helgule drakter. Den siste avtalen mellom klubben og banken gikk ut i fjor og partene har foreløpig ikke kommet til enighet om en ny avtale. 

– Det en spesiell situasjon å gå inn i 2021 uten generalpartner, som regjerende seriemester, sier Tom Steffensen til podcasten 4-3-3

  • Hør episode 1 av 4-3-3 med Harald "Dutte" Berg nederst i artikkelen

–  Vi er ute å sonderer markedet akkurat nå. Vi har hatt bank som generalpartner i 25 år, og jeg ser heller ikke bort fra at det blir bank de neste 25 årene også. Men hvilken bank det blir er vanskelig å si. Vi er i dialog, også med Sparebank 1, sier han. 

Tom Steffensenleter etter ny generalpartner
Tom Steffensenleter etter ny generalpartner

Sover godt om natta

For et suverent seriegull, mye TV-tid og, forhåpentligvis et langt europacup-eventyr til høsten gjør at Bodø/Glimt er synlige og til tider på alle lepper. Det har også bedrifter rundt omkring merket seg. 

– Vi kan si det sånn at mange aktører er interessert i Glimt. Jeg sover veldig godt om natta når det gjelder generalpartneren. Jeg er ikke redd for at vi går inn i sesongen uten, men skulle det skje at vi fortsatt står uten i april lever klubben godt med det. 

– Det handler om å finne den rette generalpartneren for oss fremover, avslutter han i Glimts blodferske podcast. 

Harald "Dutte" Berg var gjesten som åpnet Glimts nye podcast-eventyr, men på slutten av hver eneste episode får du høre fra de som har sitt daglige virke på Aspmyra. Denne uken var det altså Tom Steffensen som stakk innom. 

4-3-3 er en podcast fra Bodø/Glimt med Regine Boym og Niklas Aune Johnsen. Vi inviterer spennende gjester til en prat om fotball, Glimt og livet. I tillegg stikker det alltid innom en fra klubben som kan fortelle litt om status på tingenes tilstand her og nå. 

Podcasten finnes på de aller fleste steder hvor man vanligvis finner podcaster. Søk på 4-3-3 eller Bodø/Glimt, så finner du oss. 4-3-3 er tilgjengelig på: 

 

Annonse fra Eliteserien: