image008

Stjernelaget har deltatt på sin første turnering

FK Bodø/Glimt Stjernelag har deltatt på sin første turnering.

Annonse:

Fredag 12. januar satte Bodø/Glimt Stjernelag seg på toget mot Mo i Rana.

Til sammen var de 16 spente spillere, trenere og foreldre som skulle delta på sin første turnering siden laget ble startet opp i 2022. 

Turneringen ble arrangert av NFF Nordland som en oppvarming til landsturneringen som skal arrangeres i Bodø i juni 2024. Dette var første gang NFF Nordland arrangerte turnering i Stjerneserien. 

I Stålhallen møttes lag fra Bossmo & Ytteren, Rana KF sitt gatelag, Sandnessjøen, Halsøy, Innstranda og Glimt. I tillegg hadde trønderske Selbustrand tatt turen.

På kvelden var det duket for bankett på Meyergården. Her ble alle lag invitert til middag, premieutdeling og disco. Det ble også vist frem noen hyggelige hilsninger fra A-lagets Patrick Berg og Kjetil Knutsen

image004.jpg
Foto: Allan Berg

Cato Moan som er trener for Bodø/Glimt Stjernelag forteller om ei flott helg på Mo. 

– Det har vært positivt for oss å reise på turnering. Det har definitivt styrket fellesskapet og tilliten mellom oss trenere, spillerne og foreldrene. Vi er allerede i gang for å se på muligheten til å delta på ei ny turnering, forteller han. 

Stjernelaget trener hver tirsdag klokken 16-17 i flerbrukshallen i Bankgata. De tar gjerne i mot flere ivrige spillere!

– Å være trener på stjernelaget gir ekte fotballglede! Det er en fin gjeng å være trener for og jeg lærer av spillerne hver eneste trening. Jeg går alltid fra trening med et stort smil rundt munnen, avslutter Moan. 

Du kan lese mer om Stjernelaget HER.

image006.jpg
Foto: Allan Berg

 

Annonse fra Eliteserien: