Straffespark for årets TV-aksjon

BDO inviterer bedrifter til straffespark på Aspmyra onsdag 18. oktober klokken 13:00.

Annonse:

Søndag 22. oktober er det årets TV-Aksjon. I år samles det inn penger til Redd Barna med det viktige budskapet: "La barn lære, leve og leke i fred". BDO er én av tre hovedsamarbeidspartnere for Redd Barna.

Nettopp "lek" er det som står i fokus for et felles initiativ mellom FK Bodø/Glimt og BDO, hvor BDO utfordrer bedrifter til å bli med på straffespark for TV-aksjonen. Straffesparkene vil finne sted på Aspmyra Stadion onsdag 18.oktober klokken 13:00.

Leken er lett - skyt et straffespark på Aspmyra og BDO gir 200 kroner per straffetaker. Pengene som samles inn går uavkortet til TV-aksjonen og Redd Barna. 

I tillegg til å stille med egne ansatte har BDO styrket troppen og invitert med gatelaget Glimtvis. Nå håper BDO at flere bedrifter vil slenge seg med på initiativet. 

– Målet er at vi sammen får samlet inn mest mulig til barn som ønsker å lære, leve og leke i fred. Vi håper derfor at våre egne samarbeidspartnere og andre bedrifter tar med sine ansatte for et straffespark på Aspmyra. Vi vil utfordre bedriftene til å gi ytterligere 200 kroner per ansatt de stiller med, slik at beløpet per straffetaker dobles! Sier leder for marked og kommunikasjon i BDO MidtNord, Emil Johansson. 

Du kan lese mer om årets TV-aksjon HER.  

tva23_tvaelementer_signatur_1920x479_taggodtimot.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: