thumb 16. mai glimt.no

Tidenes oppladning til 16. mai med 4-3-3

4-3-3 slår på stortromma på fotballens festdag!

Annonse:

16. mai er det igjen duket for fotballens festdag på Aspmyra. Stadion har vært utsolgt i mange uker allerede, og det er liten tvil om at fotballfeberen herjer i Bodø. Tromsø kommer på besøk til Bodø, og det er klart for et nytt slag om Nord-Norge. 

I timene før kampstart lader vi opp til kamp fra vårt studio på Aspmyra, med en skikkelig fullspekket podkastsending. Vi sender direkte fra Aspmyra allerede fra klokken 13:00 og holder på i tre til fire timer inn mot kampstart. 

Vi sender direkte på glimt.no, og tar imot spørsmål fra alle seere gjennom vår YouTube-kanal. Programmet er allerede klart, og vi kan avsløre noe av det du kan få med deg på glimt.no 16. mai. 

Programmet (cirka klokkeslett i parantes): 

  • Aasmund Bjørkan gjester oss og forteller om kampen mot Tromsø (13:06)
  • Erlend Osnes er gjesteprogramleder en times tid (13:45)
  • Vi blir med hjem til Håkon Evjen (14:00)
  • Tidligere TIL2020- og nåværende Glimt-spiller Rikke Fleischer er gjest og forteller om 2–0-seieren mot gamleklubben i helga (14:06)
  • Leder i J-feltet, Thomas Solberg kommer på besøk og forteller om betydningen av slaget om Nord-Norge (14:49)

I tillegg til dette har vi flere spennende gjester på lur, det blir tilbakeblikk til tidligere oppgjør mot Tromsø og utegående reporter Rune Larsen finner på sprell i byen i timene inn mot kamp. Kanskje dukker det også opp muligheten til å vinne kule premier og billetter til kampen mot TIL som starter 18:00. 

Programleder for sendingen er Niklas Aune Johnsen. Rolf-Arne Lillevik Holmen er teknikker. Vilde Hiller Rasmussen er produsent. Simen Pedersen er reporter. 

Dette vil du neppe gå glipp av. Det er perfekt å ha i bakgrunnen mens du gjør unna de siste forberedelsene til 17. mai enten det er hjemme eller på jobb. Vi gleder oss! 

Sendingen kan du se direkte i videovinduet nedenfor, eller ved å klikke her(for å stille spørsmål må du klikke på linken og bruke chaten på YouTube): 

Ved teknisk svikt kan vi måtte avbryte sendingen, i så fall vil ny sendingen starte i videovinduet under, eller på denne lenken: 

Annonse fra Eliteserien: