_DSC6969

Uavgjort mot Molde: – Fornøyd med det defensive

Glimt dominerte fullstendig mot Molde, men maktet ikke å ta tre poeng

Annonse:

Med over 7000 på tribunen var det duket for en skikkelig folkefest under toppoppgjøret mellom Bodø/Glimt og Molde på Aspmyra. Det var Glimt som dominerte og tok ledelsen, men Molde slo tilbake i andre omgang og sikret ett poeng på Aspmyra. 

Dermed gikk Glimt på sitt første poengtap i årets Eliteserie. Molde skapte knapt sjanser, men fikk én mulighet og var dødelig effektive. Det var ikke kaptein Patrick Berg fornøyd med. 

– Det er en dødballscoring som er tung å slippe inn. Vi forsvarer oss godt, så at nullen sprekker på en sånn type scoring er kjip. 

Likevel var Berg meget fornøyd med den defensive jobben til Bodø/Glimt. 

– Jeg føler at vi dominerer og fører kampen gjennom samtlige 90 minutter. Jeg er veldig, veldig fornøyd med det vi gjør defensivt. Kan ikke huske å ha spilt mot et Molde som skaper så lite og er så ufarlige gjennom hele kampen. Det må vi ta med oss. 

Dominent, men aldri farlig

Det var egentlig kun Bodø/Glimt det handlet om på Aspmyra, men til tross for den voldsomme dominansen i banespillet ville det seg ikke for Glimt. De helgule skapte få sjanser, og først helt på slutten fikk vi tendenser til panikk i moldeforsvaret. 

Det var Nino Zugelj som scoret Glimt ledermål i første omgang. 

– Det var litt kaos i feltet. Fredrik har et bra innlegg. Dette er bare starten, vi har mye kvalitet og vi må fortsette å utvikle oss, sier Zugelj etter kampen. 

Se hele sendingen av 4-3-3 og få alle reaksjonene fra kampen i videovinduet nedenfor, eller ved å klikke her:

Annonse fra Eliteserien: