FIFA 20-turnering. Stormen. Digital kveld. Vinner Stian Edvardsen.

Vellykket digital kveld i Stormen

Arrangerte turnering i FIFA 20.

Annonse:

I august ble det kalrt at Bodø/Glimt skal starte med e-sport, i samarbeid med e-sport organisasjonen SKADE fra Helgeland. I den forbindelse måtte vi ut på jakt etter Nord-Norges beste FIFA-spillere. Turneringer ble avholdt på Mo, i Mosjøen og i Bodø, før finaledagen ble arrangert av Digital Kveld på Stormen Bibliotek den 18. oktober. 

- Det har absolutt vært en ære for alle fra Digital Kveld i Stormen å være med på å finne Bodø/Glimts nye e-sport spillere. En av våre viktigste oppgaver var at alle deltakere skulle være fornøyde på alle fronter, slik at de kan anbefale andre å delta på kommende arrangementer, fortalte Ahmed Bashar Ali fra Stormen. 

På turneringen i Bodø deltok rundt tretti deltakere, før det i finalen på søndag var åtte spillere som møttes. 

- Eventet gikk problemfritt og vi følte at deltakerne var fornøyde med både oppsettet og konkurransen. Spillerne var dyktige og det var veldig morsomt å se hvor nært noen av kampene var. Til slutt vil vi igjen gratulere vinnere med kontraktene hos Bodø/Glimt, fortsatte Bashar Ali.

Salgs- og markedskoordinator i Bodø/Glimt, Benedicte Halvorsen, var også fornøyd med arrangementet. 

- Det ble en spennende helg med mye storspill fra alle deltakerne. Digital Kveld sto for organisering og gjennomføring av helga, og gjorde en fantastisk jobb. Vi fikk en god oversikt over hva som rører seg i FIFA-miljøet her i Nordland, og gleder oss mye til å sette i gang i eSerien. I tilleg er vi veldig glade for at Bodø Energi Kraftsalg er med som partner for FIFA-satsningen vår, fortalte hun. 

Tilslutt ble to vinnere kåret. Dessverre måtte den ene deltakeren trekke seg, og Bodø/Glimts FIFA-lag består nå av Max Garcia (19) fra Mosjøen og Stian Edvardsen (24) fra Mo. 

Altibox eSerien ble spilt i gang tirsdag 10. november, og Bodø/Glimt vant to av fire kamper. Les mer om Altibox eSerien her.

Se bildeserien fra Digital Kveld her: 

Annonse fra Eliteserien: