Salten Aqua talentsamling 2022. Salten Aqua samling. Romario Franco Remmen spiller kamp på Aspmyra.

Vellykket talentsamling

Det ble en lærerik og morsom helg for de 80 fotballspillerne som var samlet på Aspmyra.

Annonse:

- Jeg lærte mye nytt og hadde en kjempeartig helg, forteller Romario Franco Remmen (12) etter talentsamlingen 9.-11. september 2022. 

Rundt 80 unge deltok på året Salten Aqua-samling, og det var ikke bare Remmen som var fornøyd etter helgen. 

- Det var en veldig bra helg. Å få se 46 av de mest ivrige spillerne i Nord-Norge, sammen med våre lokale spillere og spillere i Glimt-akademiet var en fryd. Ikke bare ut fra et sportslig perspektiv, men også sosialt, sier Raymond Rachid, spillerutvikler i Glimt-akademiet. 

Helgen gikk til trening, kamp og utvikling. I tillegg til å bli bedre kjent med hverandre. 

- Under helgen fokuserte vi på spillerenes individuelle utvikling fra ulike spillsituasjoner. Det gjorde at vi får enn god oversikt over hvor nivåene lå, og hva vi trenger å gjøre for å hjelpe spillerne å utvikles, fortsetter Rachid. 

For Romario Franco Remmen var det beste bli kjent med nye spillere og føle på utvikling. 

- Jeg ble bedre for hver trening vi hadde. Jeg fikk møte nye spillere som var veldig gode, og nivået ble vanskeligere, men det er når du utfordrer deg selv at du kan bli bedre. Trenerne vi hadde var og kjempegode, noe som gjorde helgen enda bedre, sier Remmen. 

- Tiden flyr under disse helgene, men det er veldig morsomt. Særlig for oss spillere. Det er også flott å få møte foreldre og trenere fra vår regions alle hjørner og bygge broer mellom oss, avslutter Rachid. 

Se bildeserie fra helgens samling her:

Salten Aqua-samlingen arrangeres i et samarbeid mellom Glimt-partner Salten Aqua og FK Bodø/Glimt.

Annonse fra Eliteserien: