Hugo Vetlesen i kampen på Aspmyra 2020.

Vetlesen: – Gleder meg veldig

Det blir en spesiell kamp for Hugo Vetlesen når gamle lagkamerater kommer på besøk på søndag.

Annonse:

Det er ikke mer enn to måneder siden Hugo Vetlesen forlot Nadderud stadion og Stabæk til fordel for seriegull med Bodø/Glimt.

Da er det klart at det blir spesielt å møte gamle lagkamerater på søndag. 

– Det er ikke så lenge siden jeg spilte for Stabæk, så det blir gøy å se gamle lagkamerater og gode venner igjen. Jeg gleder meg veldig, sier Vetlesen til glimt.no. 

Glad for tett kampprogram

Glimt kommer fra en skuffende kamp mot Start på onsdag, derfor er Vetlesen glad for at kampene kommer tett. 

– Det er mye vi kan jobbe med etter kampen mot Start, og nå kommer sjansen til å rette det opp tidlig. Vi er gode her hjemme, og forventer en helt annen kamp enn den mot Start.

20-åringen fra Bærum har vært i Stabæk nesten hele livet, og kjenner klubben godt. 

 – Jeg var i Stabæk fra jeg var 12 år gammel. Stabæk er et godt lag som forsvarer seg bra. Nå sist mot VIF så jeg at har de tatt noen steg offensivt. Vi er oppmerksomme på det, men har fokus på oss selv, sier han. 

Stortrives i nord

Vetlesen er en av flere spillere som har byttet mellom Glimt og Stabæk det siste året. I tillegg til Vetlesen har også Kasper Junker fortid i Stabæk. 

Hugo Vetlesen har fått en fin start på glimtkarrieren. Foto: Kent Even Grundstad
Hugo Vetlesen har fått en fin start på glimtkarrieren. Foto: Kent Even Grundstad

– Det viser at Stabæk har en god filosofi når det gjelder unge spillere. I tilleggskal Glimt ha skryt for å gjøre mye riktig i og rundt klubben.

Tross for at mørketiden har kommet og været ikke bare har vist seg fra sin beste side de to månedene han har bodd i byen, stortrives bæringen i nord. 

– Helt supert. Jeg har blitt tatt godt imot av alle. Både de i klubben, og andre. Jeg har ikke rukket å savne Østlandet, og det har faktisk vært varmere her enn i Oslo. 

- Men jeg er ikke like fornøyd med alt når det kommer til været, men det er det eneste jeg har å utsette noe på, så det er et godt tegn. 

Til slutt kommer han med en tydelig beskjed til gamleklubben. 

– Vi skal gi dem tøff kamp! 

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: