- Vi skal rett opp

Trond Olsen er årets kaptein, og klokkeklar på at Bodø/Glimt skal tilbake til Eliteserien.

I forrige uke valgte Aasmund Bjørkan og Kjetil Knutsen sine kapteiner for sesongen 2017. Sesongen da Glimt skal gjøre noe de aldri før har gjort. Trond Olsen og Martin Bjørnbak blir Glimts kaptein og visekaptein. 

Trond Olsen kom til Glimt i 2001, og har vært i norsk toppfotball siden, men dette er første gang han velges som kaptein foran sesongen. 2016 ble et skuffende år for Bodø/Glimt. Klubben fylte hundre år og rykket ned. Trond Olsen er nå klar på at laget ikke blir i OBOS-ligaen lenge. 

- Målet vårt er å være et eliteserielag i 2018. Vi har mye kvalitet i forsvaret vårt, der er det mange gode spillere. I tillegg har vi hentet inn en del midtbanespillere med mye erfaring og vi har mye fart i angrepet. Dette glimtlaget kommer til å slå godt i fra seg, sier Trond Olsen til Ullevaal Media Center da klubbenes kapteiner og trenere møttes til Avspark tidligere denne uken. 

Artikkelen fortsetter under videoen!


Aldri før i klubbens hundre år har Glimt klart å rykke opp på første forsøk. Da Glimt sist rykket ned i 2009, gikk det hele fire år før Glimt var tilbake på øverste nivå. Forrige gang Trond Olsen var med på spille ned laget kom de tilbake to år senere, etter den spennende kvalikkampen mot Odd. I år har laget det som skal til for å bryte barrieren. 

Skal bidra med mål og assist

- For min del er det viktig å bidra til at laget får nok poeng til å klare målet sitt. Jeg skal bidra med mål og assist, og gjøre resten av laget gode, sier han og fortsetter:

- Vi skal være offensive og dominere kampene i denne ligaen. Vi skal ta nye steg i 2017, og da er det viktig for oss at vi er et førende lag som skaper mye og underholder publikum, avslutter han. 

På tirsdag braker det løst, når Kongsvinger kommer på besøk til Aspmyra. Vi har fortsatt noen seter ledige, så det er ikke for sent å skaffe seg sesongkort og enkeltbilletter. Bli med på reisen når vi gjør noe vi aldri før har gjort. Vi skal få det til! Sammen!

Annonse fra Eliteserien: