Viktig informasjon til alle som skal på PSV-kampen

Her følger viktig informasjon til deg med billett til kampen mot PSV.

Annonse:

Glimt møter nederlandske PSV Eindhoven i kveld. Det er stor interesse for kampen i byen og fylket vårt, og kampen ble utsolgt på kort tid. 

Det betyr at det kommer til å bli peise fullt på vår vesle stadion, og det kan være lurt å være godt forberedt, i alle fall om du har lyst å få med deg alt som skal skje. Møt opp i god tid, så du ikke står på utsiden når moroa begynner. 

Et annet svært viktig poeng med å komme tidlig er jo å kunne støtte guttene våre hele veien. Lite gir mer energi for de helgule enn å varme opp for et energisk og stappfullt Aspmyra før en viktig hjemmekamp. 

Sjekk billetten din nøye

Billettskannerene ved inngangene våre vil avvise billetter som ikke er gyldige. Dersom dette skjer vil du heller ikke slippe inn. Det kan derimot være flere grunner til at billetten blir avvist: 

 • Du er på feil felt – sjekk at du er på riktig felt og inngang før du stiller deg i kø
 • Du er på feil kamp – Har du funnet frem riktig billett? 
 • Billetten din har allerede blitt skannet – enten av deg eller noen andre som har fått tak i billetten din
 • Du har en falsk billett – vær forsiktig med kjøp av billetter på det private markedet

Til deg på Havet-tribunen

Vanligvis er inngangen på Havet-tribunen i hjørnet mellom sør og øst i Europa-kampene på Aspmyra. Siden PSV ikke har supportere på denne kampen flyttes inngangen til hjørnet Nord-øst mot Hålogalandsgata. Det er samme sted som den vanligvis er under Eliteserie-kamper. 

Dette gjelder selv om kartet nederst i saken sier noe annet. 

Glimt-shop er åpen

Vi spretter opp en pop up-shop på hjørnet mellom nord- og vest-tribunen. Butikken er åpen fra klokken 15:00 og helt frem til kampstart. I butikken kan du kjøpe Glimt-effekter, og de eneste Europa League-effektene nord for polarsirkelen. 

Faktisk de eneste nord for Helsinki. 

Øvrig (viktig) informasjon

Vi lister opp noen kulepunkter for dere som har billett. Følg disse rådene, så blir det en artig kveld for hele byen vår. 

 • Vi åpner døren 90 minutter før kampstart. På torsdag betyr det at dørene åpner 19:30 
 • Ha billetten din klar i døren, og dobbeltsjekk gjerne at det ikke er sesongkortet (for Eliteserien) ditt du skanner. Det kan fort gå i ball, så sørg for at du har riktig billett tilgjengelig. 
  • Sesongkortet du har fått for alle tre kampene i Europa vil fungere. 
 • Kom tidlig – det vil være kø når rundt 8000 mennesker skal inn på stadion
 • Følg med på politiets anbefalinger og ruter til stadion.
 • Aspmyra er stengt i fra onsdag til og med torsdag på grunn av forberedelser inn mot kamp. 
 • Kle deg i gult!

OBS! På grunn av Europa League-seremonien vil Barndomsminne fra Nordland blir spilt tidligere enn i Eliteserien. Vær tidlig ute. Vi kan ikke garantere at du er inne til kampstart om du kommer til Aspmyra senere enn 45 minutter før avspark.

På grunn av et avsperret område blir inngangene på hovedtribunen flyttet ut på siden. Det gjør at det kan bli en del kødannelser siden veldig mange skal inn på få innganger. Vi vil gjøre vårt aller ytterste for at denne opplevelsen skal bli så smidig som mulig. 

Gjør deg klar for en heidundrane fotballfest i Bodø. Still opp med iver, energi, tålmodighet og store smil så lover vi å møte deg med det samme! 

kart oppdatert.png

 

Annonse fra Eliteserien: