Viktig informasjon til alle som skal på semifinalen i kveld

Her følger viktig informasjon til alle som skal på Intility i dag

Annonse:

Denne informasjonen går til deg som har kjøpt billett på bortefeltet på Intility Arena, til kampen mellom Vålerenga og Bodø/Glimt torsdag 28. september klokken 19.00

Dette er viktig informasjon til deg som skal på kamp. Dersom du har kjøpt billetter til flere enn deg selv, er du ansvarlig for å formidle vedlagt informasjon til øvrige.

Vi har gleden av å ønske dere hjertelig velkommen til Intility Arena og semifinale i NM!

Her følger noe praktisk informasjon som vi ber alle sette seg inn i, for å sikre at arrangementet og logistikken til og fra stadion foregår på en trygg og god måte.

PS! Husk at Glimt-effekter kun er tillatt på bortefeltet. Har du kjøpt billetter på langside, vær vennlig å legg igjen supporterutstyret hjemme. 

Ankomst til stadion

Alle Bodø/Glimt supportere skal ankomme fra nordsiden av stadion, da sørsiden fra Helsfyr og opp Innspurten er forbeholdt hjemmelagets supportere.

Adresse: Dronning Margrethes vei 17

Innganger:

Aktive, stående supportere – inngang 6

Familier/barn – sittetribune – inngang 7

Dørene åpnes kl 18.00

Ankomst via kollektivtransport fra sentrum

T-bane linje 5 mot Vestli. Gå av på Hasle, og følg veien mot Vallhall og videre til Intility Arena. (Se kart for gangtrasé her)

Buss linje 21 – Gå av på Vallefaret holdeplass – gå gjennom borettslaget og ut mot Vallhall

Parkering: Vallhall Arena

Det er begrenset med parkeringsplasser, så alle oppfordres til å reise kollektivt til stadion

Plassering på stadion

Viktig informasjon uavhengig av inngang/felt på billetten din:

Aktive, stående supportere og Ultras skal benytte inngang 6 og felt 201/202. Familier/barn og sittende benytter inngang 7.

Feltet er bratt, så det er svært viktig at stående benytter inngang 6 hvor det er railseats og bølgebrytere. Stående på felt 203/204 og 205/206 risikerer å bli bortvist.

Det er kun på bortefeltet det er tillatt med bortelagets effekter. Man vil risikere å bli sendt tilbake av vakter/politi dersom man ankommer fra andre steder enn beskrevet over. Dette gjelder også etter kampslutt – alle bortesupportere må forlate stadionområdet via nordsiden.

 

Annonse fra Eliteserien: