- En forferdelig spennende kamp

Etter tre uker med ferie siden sist kamp, var det klart for storkamp på Aspmyra stadion.

Annonse:

Etter tre uker siden sist kamp, var det dekket for storkamp på Aspmyra stadion. Toppkamp mellom Bodø/glimt på første plass og Ranheim på andre plass sju poeng bak. Glimt hadde enda ikke tapt hjemme, og skulle fortsette den gode trenden de hadde før ferien.

Slik stilte Glimt: Ricardo, Jacobsen, Bjørnbak, Lode, Jonassen, Moberg, Angel (Berg 68 min), Saltnes, Hauge (Osvold 88), Opseth, Layouni (Olsen 59min)

-Vi burde ha vunnet

Det var en positiv start for Glimt, og allerede etter 16 minutter kunne Ulrik Saltnes og Glimt juble etter flott spill. men det skulle ikke vare lenge.

-Det var en forferdelig spennende og artig fotballkamp som vi burde ha vunnet. Vi skaper mange sjanser, og scorer tre flotte mål. Vi trur vi har seieren når vi scorer 3-2 rett før slutt, men så er Ranheim veldig effektiv og scorer neste på alle avslutningene de hadde på mål. Av og til er fotball brutal, forteller en litt skuffet Aasmund Bjørkan. 

Debutt

Det var et nytt navn i dagens lagoppstilling, nemlig Amor Layouni på Glimts venstrekant.

-Det der er en spiller som kommer til å bidra med mye positivt for Glimt. Han har masse spennende kvaliteter, og jeg er sikker på at han kommer til å ha det artig i Glimt.

Det var tydelig at det var en toppkamp vi var vitne til på Aspmyra. 3-3 ble sluttresultatet og topplagene delte poengene til slutt. 

-Vi slipper inn for mye mål


Det var nesten for Glimt idag med 3-2 scoring like før slutt, men nesten holder dessverre ikke i fotball.

-Vi var god til tider, men det hjelper lite når vi ikke klarer å vinne etter å ha scoret to ganger i løpet av de site 10 minuttene. Toppkampene er de som er artigst å spille, og følte vi kom gått ut og tok ledelsen, men hjelper fint lite når vi ikke klarer å vinne, forteller en skuffet Martin Bjørndal



Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 22.07.2017, oppdatert: 24.07.2017
Skrevet av: Mikael Ytterstad