Fardal Opseth med hat trick!

Målene rant inn på Jessheim i første omgang. Opseth scoret tre mål, og sendte Glimt til det siste trappetrinnet som gjenstår før de er klar for Eliteserien.

Bodø/Glimt valset over Ull/Kisa i første omgang og ledet 5-0 til pause. Kristian Fardal Opseth scoret tre, og han har dermed 22 mål hittil i OBOS-ligaen. Det gjenstår fem kamper, og sogningen mangler fire mål for å tangere fjorårets toppscorer Pontus Engblom. 

- Vi er ekstremt gode i første omgang

Det var en fornøyd toppscorer som stilte til intervju med Eurosport etter kampen. Han var naturligvis meget fornøyd med førsteomgangen Glimt leverte, men var ikke like fornøyd med andreomgangen. 

- Vi er ekstremt gode i første omgang, og vi burde egentlig scoret flere mål også. Men vi er fornøyd med 5-0 til pause, sa han, før han fortsatte:

- I andreomgangen faller vi litt bakpå, og går halvveis i oppløsning utover kampen. 

Sogningen ble byttet ut etter 65 minutter, og etter kampen kunne man se at han hadde en bandasje rundt den ene ankelen. 

- Jeg har slitt litt med ankelen, den er litt hoven nå. Det er noen nerver som ligger i klem, etter at jeg tråkket over i førsteomgangen. Ankelen stivnet utover i andreomgangen, så det var greit å bli tatt av, forteller Opseth til Eurosport. 

Ingen fest enda

Utrolig mye skal gå galt dersom Glimt ikke rykker opp til Eliteserien etter tre nye poeng i kveld. Men sogningen vil ikke ta noe på forskudd.

- Det er ingenting som er klart enda. Vi får vente litt, her kan alt skje, sa toppscoreren med et glimt i øyet. 

Annonse fra Eliteserien: