Glimt vant på Aspmyra!

Etter en neglebitende avslutning på kampen, så vant de helgule 1-0 mot Tromsdalen.

Det er duket for et nytt oppgjør i OBOS-ligaen og Bodø/Glimt stiller med følgende lag:

Bodo Glimt_line up_Tromsdalen

Glimt åpnet friskt.

Glimt tok kontroll fra start av og styrte mesteparten av de første 10 minuttene på Aspmyra. Kristian Fardal Opseth var frempå ved flere anledninger i åpningen av kampen. Etter 26 minutter var Fredrik Andre Bjørkan farlig frempå med en avslutning som ble blokkert. Glimt fortsatte kjøret mot Tromsdalen- målet etter den sterke åpningen.

Etter 30 minutter så hadde Tromsdalen klart å spille seg tilbake i kampen, og det var sjanser til begge lag. Det var ikke spesielt mye som skilte lagene utover i den første omgangen. Lagene gikk til pause med 0-0, og Tromsdalen kom mer og mer med i den første omgangen på Aspmyra.

Frustrende første halvdel av andreomgangen.

Glimt gjorde ett bytte i pausen, og det var Amor Layouni som kom innpå for Fredrik André Bjørkan. Andreomgangen startet like friskt som den første. Kristian Fardal Opseth var frempå med en heading etter 46 minutter.

50 minutter var spilt og Ulrik Saltnes fikk en gigantsjanse! Han stod helt alene fra 6 meter, men skøyt ballen langt over mål. Amor Layouni var også farlig frempå etter 53 minutter når et innlegg nesten gikk i mål. Det var en frustrende første halvdel av andreomgangen på Aspmyra. Glimt produserte mye, men ballen ville ikke i mål.

Endelig satt den i mål!

Jens Petter Hauge kom inn for Trond Olsen i det 73.minutt. Det stanget og stanget, og etter 74 minutter så var Patrick Berg frampå med et skudd som ble blokkert ut til corner. På hjørnesparket dukket Erlend Dahl Reitan opp og setter den inn! Det stod 1-0 til Glimt etter en lang og frustrende kamp! Etter 81 minutter kom Oliver Sigurjonsson inn for José Ángel.

En neglebitende avslutning!

Etter målet var det Tromsdalen som tok litt mer over kampen og de var farlig frempå ved flere anledninger. Etter 90 minutter fikk Ricardo Friedrich en fryktelig smell, etter en kollisjon med en Tromsdalen spiller. Heldigvis kom han seg opp igjen og kunne fortsette å spille. Til tross for skaden, så vartet Ricardo opp med en helt fantastisk redning helt på slutten av kampen! Tromsdalen så farlige ut helt på slutten.

Det endte 1-0 på Aspmyra, og Glimt klarte å holde unna, selv om Tromsdalen presset på i sluttminuttene.