Før kampen mot Haugesund

Mandag 2. april kommer Eirik Hornelands menn til Aspmyra stadion. Det er klart for årets andre hjemmekamp.

Annonse:

I forrige serierunde, mot Brann, gikk det ikke helt veien for Bodø/Glimt. Hjemmelaget styrte store deler av første omgang, men Bodø/Glimt hadde en klart bedre andre omgang. Dessverre gav det ikke uttelling, og det endte til slutt 2-0 til Brann. Kjetil Knutsen er til tross for dette klar i sin sak; slik skal det ikke fortsette.

- Spillet foregår på Branns premisser, det skal vi aldri være fornøyde med. Nå skal vi slikke sår, trene godt og jobbe oss opp igjen, så kommer vi sterkt tilbake mot Haugesund, sa Knutsen til glimt.no etter kampen i Bergen.

Statistikken viser til jevne kamper

Christian Grindheim har tatt turen tilbake til gamle trakter, og ved mandagens match er det han og FK Haugesund som gjester Aspmyra stadion. 
Gamleklubben til forsvarkjempen Martin Bjørnbak endte fjorårets sesong med en middelmådig 10. plass på tabellen, men tidligere oppgjør viser til at dette ikke vil bli annet enn en hard kamp for begge lag. 

Med både seier og tap ved sesongens to første runder ligger Bodø/Glimt og FK Haugesund hittil likt på tabellen med tre poeng. Sesongstart mot Odd, og senere kamp Molde har ikke vært noen lett oppgave for Haugesund. Nå står Bodø/Glimt for tur. 

Klare for kamp

Bodø/Glimt har vist bra spill, og med en spillertropp som viser godt samarbeid og god form, blir mandagens kamp noe du ikke bør gå glipp av. Bodø/Glimt er klare for å gi alt. Gutta trenger din støtte i kampen om tre nye poeng. Vi sees på Aspmyra!

Har du ikke kjøpt billett eller sesongkort enda? Gjør det her! 

Tidligere oppgjør:

Eliteserien 2014: Bodø/Glimt – Haugesund 2-1
Eliteserien 2014: Haugesund – Bodø/Glimt 1-2
Eliteserien 2015: Bodø/Glimt – Haugesund 1-2
Eliteserien 2015: Haugesund – Bodø/Glimt 2-4 
Eliteserien 2016: Bodø/Glimt – Haugesund 3-4 
Eliteserien 2016: Haugesund – Bodø/Glimt 2-1 

Annonse fra Eliteserien: