Treningskamp mot TIL.

Før kampen mot Lillestrøm

Endelig sparkes Eliteserien i gang! Søndag 11. mars er det Lillestrøm som står på motsatt banehalvdel på Aspmyra for årets første seriekamp.

Annonse:

Med nyopprykkede Glimt og et cupvinnende Lillestrøm-lag vil det kjempes for seier og en solid seriestart fra begge kanter. Glimt er nye i Eliteserien etter opprykket fra OBOS-ligaen forrige sesong. Lillestrøm endte på en 12. plass i Eliteserien, men laget fra Akershus imponerte stort da de mot Sarpsborg 08 tok cup-gull på Ullevaal Stadion i starten av desember.

Sesongoppkjøringen

Lillestrøm har hatt en ålreit sesongoppkjøring, resultatmessig. ”Kanarifuglene” startet februar med et 0-3 tap for Sarpsborg 08, før de slo Molde med en 2-1 seier. Måneden avsluttet de med et 1-1 resultat mot russiske Rubin.

Glimt har på sin side hatt en imponerende sesongoppkjøring. Vi noterer bare ett tap på de siste fem kampene, som kom mot svenske Djurgården. Kampen endte 3-1. Videre har laget slått både Sandefjord (2-1) og Start (0-1), før de avsluttet sesongoppkjøringen med en overlegen 4-1 seier over Tromsø.

Viser mot

Trener Kjetil Knutsen er fornøyd med sesongoppkjøringen.

- Vi har hatt en liten utfordring med skader, men jeg er veldig fornøyd med sesongoppkjøringen. Spillerene har levert bra, og det er helt avgjørende at vi har møtt gode lag fra Eliteserien og Allsvenskan i denne perioden, sier han.

Dere leverte en overbevisende 4-1 seier mot Tromsø. Hva kan dere ta med dere derfra til Lillestrøm kampen?

- Det å vinne mot den motstanden vi møter i serien, og at vi er best i disse kampene, viser at vi er på riktig vei og at det gir selvtillit. Vi viser mot og vi står høyt i store perioder av kampen. Skal man klare det, krever det lagets lojalitet.

-Lillestrøm er et hardtarbeidende og fysisk lag, men vi er godt forberedt, fortsetter Knutsen. 

Martin Bjørnbak har mistet noen treninger pga. sykdom. Kan vi forvente å se han tilbake på søndag?

- Ja, han er tilbake. 

Bygd for Eliteserien

Treneren legger ikke skjul på at det er deilig å være tilbake i Eliteserien.

- Det er selvfølgelig kult å være tilbake. Med tanke på de nye fasilitetene som har blitt bygd på Aspmyra, kan vi si at vi er en klubb som er bygd for Eliteserien på lang sikt. Det inspirerer oss, avslutter han.

Nå gjør begge lag seg klare for sesongstarten i Eliteserien 11. mars. Avspark er klokken 18:00, men vi inviterer til Fanzone to timer før avspark.

Velkommen på kamp!

Tidligere oppgjør

Eliteserien 2016: Bodø/Glimt – Lillestrøm (1-1)

Eliteserien 2016: Lillestrøm – Bodø/Glimt (1-1)

Eliteserien 2015: Bodø/Glimt – Lillestrøm (0-3)

Eliteserien 2015: Lillestrøm – Bodø/Glimt (3-0)

Eliteserien 2014: Lillestrøm – Bodø/Glimt (4-0)

Eliteserien 2014: Bodø/Glimt – Lillestrøm (1-2)

Annonse fra Eliteserien: