Gratis solbriller til de 1000 første

Det er meldt strålende vær på lørdag. Ikke gå glipp av et eneste sekund av festfotballen på grunn av sol i øynene.

Annonse:

Alle vet hvordan det er. Du har funnet den perfekte plassen på stadion. Midt i solsteiken. Nå skal du kombinere to av dine favoritthobbyer. Fotball og "taning", som det så populært kalles. Dommeren blåser i gang kampen og du tar hånda til hodet. Sola blender deg, du kan ikke se ballen. 

Brillene! Du har glemt solbrillene. Du var sikker på at du hadde de på hodet, men nei. Tenk det, de to favoritthobbyene dine har kræsjet. 

Fortvil ikke!

Jacob Klette Optikk har løsningen. De tusen første som kommer på kamp får gratis solbriller. Det er ikke hvilke som helst slags solbriller heller. De er gule. De er kule. Det står til og med HEIA GLIMT på de. Bedre enn det blir det vel ikke? 

Solbrillene deles ut ved inngangen og her gjelder det som nevnt å være tidlig ute. De finnes bare i tusen eksemplarer og når det er tomt er det tomt. 

Vil du være helt 100 prosent sikker på å få din brille? Da kan du ta med deg billetten din til Jacob Klette Optikk i Glasshuset i morgen og hente brillen din allerede da. Billett MÅ fremvises og du må komme før 15:00! 

Har du ikke billett? Kjøp her!

Dermed kan du fader brillan meg få brunfargen du lengter etter samtidig som du nyter synet av Glimt som tar tre nye poeng på Aspmyra. I sola! Med briller på! 

Kom på kamp! Hei på Glimt! 

Annonse fra Eliteserien: