Holdt endelig nullen

Martin Bjørnbak og resten av glimtlaget fikk det endelig til å stemme bakover på banen.

Selv om Glimt har scoret 16 mål på de siste fire hjemmekampene har det blitt unødvendig spennende og laget har sluppet inn for mange mål. Mot tabelljumbo Arendal ble det endelig "smultring" igjen. 

- Vi gjorde en bunnsolid kamp. Vi var det beste laget i dag, sier Martin Bjørnbak etter kampslutt. Han var strålende fornøyd med å ha stengt buret i kveld. 

- Vi holder nullen og vi gjør det ikke unødvendig spennende. Det gjør at vi kan senke skuldrene, det er veldig gledelig. 

Stålkontroll bakover

Martin Bjørnbak er en stor og sterk fotballspiller, men i kveld møtte han muligens en spiller som er litt større, men ungareren på topp hos Arendal nådde ikke stopperen fra Mo til knærne en gang. 

Artikkelen fortsetter under videoen.


- Peter Kovacs er ekkel å spille mot. Jeg har alltid hata å spille mot han. Det er stygt å si det, men jeg håper han legger opp så jeg slipper å møte han.

Nå skal jo Glimt opp til Eliteserien, og det skal ikke Arendal. Kanskje du slipper likevel?

- Du skal ikke se bort i fra at han kommer seg til Eliteserien han òg. Vi skal opp og det er der fokuset ligger, sier Bjørnbak.

Det var ingen tvil i kveld om at det var Glimt som hadde kontrollen på kampen. Ulrik Saltnes var også storfornøyd med dagens kamp. 

- Endelig holdt vi nullen. Det har ikke vært så ofte i år, men nå har vi en keeper og en forsvarsfirer som er i godt humør. Det er veldig bra, smiler Saltnes. 

Målmaskin fra Brønnøysund 
Annonse:

Ulrik Saltnes har hatt en imponerende sesong så langt. I kveld noterte han seg for sin åttende scoring denne sesongen og har ikke tenkt å stoppe der. 

- Det er bra å score, men vi vinner 5-0 på hjemmebane og det er enda bedre, sier han. 

Han forklarer seieren på følgende vis:

- Arendal sprekker opp og vi begynner å ta vare på både ballen og sjansene våre. Da blir nivåforskjellen tydelig der ute. 

Klasseforskjell i dag?

- Ja, det er jeg enig i, avslutter han. 

Ulrik Saltnes har scoret seks mål på de seks siste kampene. 


Annonse fra Eliteserien: