- Jeg føler vi har bra kontroll

Aasmund Bjørkan syntes spillerne hans fortjente mer enn et poeng mot Start.

Toppkampen på Sør Arena viste seg å bli en spennende affære, med to lag som var ivrige på å endre poengforskjellen mellom dem. Glimt var det beste laget i Kristiansand, men Start stod bra i mot.

En underholdende kamp

Start kom best i gang i Kristiansand, og allerede etter ti minutter spilt stod det 1-0 til hjemmelaget. Skålevik satte ballen i mål fra like utenfor 16-meteren. Kun fem minutter senere skulle Glimt få sin hittil største sjanse, da Saltnes ble felt rett foran mål. Straffen tok Saltnes selv, men dessverre maktet han ikke å overliste Opdal i buret.

Lagene gikk til pause på stillingen 1-0, uten at Bjørkans menn hadde utrettet noe spesielt.

Andre omgang startet med et klassisk drømmetreff fra Bjørnbak på frispark fra rundt 25 meter. Opdal var sjanseløs. Vi måtte vente i 24 minutter før vi endelig fikk servert 1-2 målet. Et fint angrep som endte med at Fardal Opseth bredsidet ballen i mål var oppskriften.

Kun fem minutter senere utlignet dog Start til 2-2 etter en scoring av Finnbogason, noe som viste seg å bli sluttresultatet.

Se høydepunktene her:


Savnet ro i avgjørende øyeblikk

Aasmund Bjørkan var en greit fornøyd mann etter oppgjøret mot Start tirsdag kveld.

- Jeg føler at vi har bra kontroll. De har to skudd på mål, og dessverre for oss så var det to bra avslutninger som de scorer på. Alt i alt er vi det hvasseste laget over 90 minutter, men 2-2 er greit og vi er greit fornøyd med ett poeng. Vi skal jobbe på videre mot målet vårt, sa Bjørkan til Eurosport.

Det kunne endt med en knepen seier til Bjørkans menn om marginene hadde vært på deres side.

- Det var en utrolig viktig kamp for begge lag, og det viste seg med tøffe dueller og gule kort. Jeg savnet likevel litt presisjon og ro i de avgjørende øyeblikkene når man har muligheten til å avgjøre kampen, avsluttet Bjørkan til Eurosport.

Annonse fra Eliteserien: