Kjøp ditt sesongkort her

Sesongen 2017 blir året vi får vår revansj. Bli med på festen, sikre deg ditt sesongkort allerede nå!

Sesongkortsalget for 2017 er i gang, og du kan sikre deg din favorittplass på stadion allerede nå (og beholde den hele sesongen). Sesongkortet kjøpes på nett og kan hentes på Aspmyra Stadion mandag til fredag. Kjøpte du sesongkortet ditt før jul, kan du vise gyldig salgskvittering og få med årets jubileumsbok til bare 250,-. 

Her kan du lese mer om jubileumsboken


Sesongkortet kjøper du ved å klikke her

Priser: 

priser-2016_17pifvzfoszrqz5wbd80xm7k8.png

**Familiebillett 1+1 er tilgjengelig på Sparebank1, Diadora-tribune E og J-feltet. Den er gyldig for en voksen og et barn under 16 år. Prisen gjelder ved kjøp av min to billetter.

Alle priser er inkludert mva og billettavgift.

* Vi gjør oppmerksom på at Felt J er tilegnet medlemmer av DGH, 1916 og andre glimtsupportere. På dette feltet gjelder ikke plassbillett, men prinsippet "først til mølla" blir praktisert. Kjøpere av billett på dette feltet må regne med å måtte stå for å se kampen.

Barn under 16 år har gratis inngang på SKS tribune og på Barne-VIP. (Det er ikke mulig å kjøpe sesongkort for Barne-VIP) 

I 2017 må alle ha nye sesongkort for å slippe inn på stadion.

Har spørsmål knyttet til sesongkortsalget 2017 er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på mail, kent@glimt.no. For våre bedriftskunder vil det fortsatt være mulig å få billettene i papirform, samlet i et sesonghefte som tidligere år.

Annonse fra Eliteserien: