Laksefeber på Aspmyra

For åttende år på rad inviterte Saltenlaks til laksekamp på Aspmyra. Det ble en stor suksess!

Det var duket for nok en laksekamp på Aspmyra, og 3000 porsjoner med forskjellige lakseretter var bestilt inn. Ved banen hadde det også blitt plassert en gigantisk, meget dekorativ laks. Den var med på å bidra til den gode lakse-stemningen, og sørget for at fornøyde fans som var klare for kamp. 

Annonse:

De tre forskjellige rettene som var: fiskesuppe, sashimi og wraps var alle meget populære blant folket.

Vi stilte et par spørsmål til Geir Wenberg fra Salten Aqua, som var ansvarlig for all laksen som ble servert på Aspmyra. Han var først og fremst strålende fornøyd med beregningen av mat. 

- Tilskuertallet var rundt 2900 og vi laget 3000 porsjoner, smiler Wenberg.

Stor suksess


Kampen levde fotballmessig kanskje ikke helt opp til forventingene, men alt som hadde med mat og gjøre var en udiskutabel suksess. Fjorårets laksekamp var av en helt annen skala, men det gjorde ingenting. 


- I fjor satte vi verdensrekord i sushimosaikk, mens i år satses det mer på mat og kvalitet til rett tid, og det klarte kokkene, sier han. 

Ikke den siste laksekampen

Laksekampen har blitt en "greie" i Bodø og hvert eneste år strømmer folk til stadion for å spise fisk og se god fotball. Wenberg og Saltenlaks kommer til å fortsette med moroa også til neste år. 


- Så lenge vi har muligheten og økonomien til å forsvare det er dette noe vi absolutt vil fortsette med.


Vi spurte også en del av folkene på tribunen om deres tanker rundt laksen, og det var kun lovord og positive tilbakemeldinger og høste. Den generelle reaksjonen er at mange synes det er deilig med litt variert kost, og liker at det tilbys et sunnere alternativ.


Til slutt vil vi takke alle som stilte til kampen, og satser på at enda flere gladlakser tar turen til Aspmyra ved neste års laksekamp. Og gjerne før!

Annonse fra Eliteserien: