Hege sier nei til gjenvalg

Hege Leirfall Ingebrigtsen informerte i går kveld styret om at hun ikke kommer til å stille til gjenvalg ved årsmøtet i mars.

Annonse:

Hege Leirfall Ingebrigtsen ble valgt som Bodø/Glimts styreleder ved årsmøtet i fjor. Etter en fantastisk sesong som endte i opprykk har hun nå bestemt seg for å ikke bli med videre som klubbens styreleder. Det ble for vanskelig å kombinere med jobb og familie.

Bodø/Glimt daglige leder, Frode Thomassen forstår valget og ønsker å takke Leirfall Ingebrigtsen for jobben hun har gjort. 

- Det var ingen god beskjed å få at Hege nå takker av som styreleder etter ett år. Vi syns det er beklagelig, men har stor respekt for den avgjørelsen hun har tatt. Hun er, og har vært, en fabelaktig styreleder, og som har gitt tydelig retning for klubbens arbeid med å videreutvikle oss. Hun har bidratt med kunnskap, kompetanse og gitt energi til viktige prosesser i klubben. Vi har fortsatt noen uker igjen før hun går av på årsmøte, og vi arbeider med full styrke for å gjøre oss klar til seriestart i Eliteserien. Hege har satt gode og tydelige «spor» for klubbens arbeid, og vi skal videreføre det arbeidet som er iverksatt på en god måte, også etter årsmøtet, sier han. 
 

Annonse fra Eliteserien: