- Meldte meg på i rett tid

Bodø/Glimt vant komfortabelt 5-2 over Ull/Kisa i dag, men dagens aller største vinner heter nok Brede Moe.

Vi fikk servert en helt forykende forestilling på Jessheim stadion i dag, og Glimt scoret hele fem mål mot et Ull/Kisa-lag som det ikke helt virket som hadde skrudd på alle knappene før kampstart. 

I startoppstillingen

Det var bredt stor usikkerhet om hvem som skulle ta plassen til en suspendert Martin Bjørnbak i midtforsvaret. Glimt hadde flere muligheter til å fylle inn en ekstra mann i den posisjonen, og både Ulrik Saltnes og Brede Moe var tilgjengelige. Valget kom på sistnevnte, som derfor fikk sin første ligastart siden juli 2016. 

- Det var helt fantastisk deilig, det må jeg få lov til å si, sa en tydelig fornøyd Brede Moe til Eurosport etter kampen i Akershus. 

- Det fikk briste eller bære

Til tross for at Brede Moe var spilleklar til kampen mot Ull/Kisa, hadde han kjent litt på en skade på en trening kun noen dager tidligere, og var litt redd for at det kunne blusse opp igjen. Skaden hadde heldigvis blitt mye bedre under oppvarmingen til kampen, og midtstopperen var klar for å tråkke til. 

- Jeg kjente det litt i oppvarminga, men følte jeg ikke hadde noe å tape. Det fikk briste eller bære, smilte hardhausen til Eurosport, og fortsatte: 

- Etter den siste kampen min, mot Tromsø, var jeg ganske langt nede. Det var vanskelig å gjøre ting som folk tok for gitt, og det var veldig tungt. Det gjøre det desto bedre å være tilbake igjen. 

Neste kamp

Nå gjenstår det kun en kamp igjen før Glimt kan heve armene over hodet og kalle seg et eliteserielag igjen. På søndag kommer nemlig Florø på besøk på Aspmyra, i det som forhåpenligvis blir en fest i Bodø. 

- Jeg meldte meg på i rett tid. Veldig deilig om vi får feiret opprykket på hjemmebane, avslutter Brede Moe. 

Annonse fra Eliteserien: