Sammen for nordnorsk stolthet

For at Bodø/Glimt skal kunne fortsette jobben med å skape gode opplevelser og gjøre nordlendingene stolte er vi avhengige av gode samarbeidspartnere

Bodø/Glimt satser knallhardt på egenutviklede spillere, og selv om klubben i 2016 rykket ned var det med flere lokale unggutter på laget. Jens Petter Hauge, Fredrik André Bjørkan og Patrick Berg fikk flere minutter på banen for de helgule. I tillegg fikk både Morten Konradsen og William Arne Hanssen noen innhopp. Glimt har også tidligere nordnorske spillere som nå har tatt nye steg i andre klubber, som for eksempel Anders Konradsen (Rosenborg), Stefan Johansen (Fulham) og Daniel Berntsen (Vålerenga). 

Jens Petter Hauge markerte seg blant annet med å bli tidenes yngste målscorer for Bodø/Glimt da han satte inn 4-1-scoringen fra straffemerket borte mot Start. Uten solide samarbeidspartnere ville ikke det vært mulig. 

Kraftleverandøren som gir noe tilbake

Blant de som gjør det mulig for nordlendinger å spille på toppnivå i norsk fotball finner vi Bodø Energi Kraftsalg. De har i åresvis vært med både opp og ned, og uansett støttet klubben i utviklingen. For salgssjef for Bodø Energi Kraftsat Ole Angellsen er det helt naturlig at de er med på laget. 

- Det å være med å bidra til at en av de største merkevarene i Bodø opprettholdes er viktig for oss. Bodø/Glimt skaper engasjement, noen ganger fortvilelse, men vel så ofte stolthet, sier han. En setning som oppsummerer 2016 godt.

Det ble fortvilelse og nedrykk, men også stolthet og glede. Bodø/Glimt feiret 100 år med en storslått feiring, og selv om resultatene ikke alltid gikk vår vei, var det med en tydelig lokal stamme i laget. Nordlendingene har igjen fått være med på festen, som de var i 1975 og i 1993. 

Berit Wilhelmsen er nestleder i styret og ungdomsleder i klubben. Hun er klar på at Bodø Energi har stor betydning for klubben. 

- Bodø Energi er en særdeles viktig samarbeidspartner og bidragsyter for arbeidet med barne- og ungdomsfotballen i Bodø/Glimt, sier Wilhelmsen.

Artikkelen fortsetter under videoen


Det vises spesielt godt når barna våre etter hvert blir ungdommer og tar steget opp A-lagsspillere. Bodø/Glimt SKAL gi nordlendinger muligheten til å spille i Eliteserien, men får det ikke til alene.

- Som aktiv medspiller er de med å gjøre det mulig for oss å gi et godt tilbud til små og store glimtspillere både i det daglige og rundt turneringer og andre fotballaktiviteter. Sammen jobber vi for at barn og ungdom skal ha en god og trygg arena å vokse opp i, legger Wilhelmsen til. 

Annonse fra Eliteserien: