Jens Petter Hauge i hjemmekampen mot Molde i 2020.

Blir i Glimt

Jens Petter Hauge har bestemt seg. Han blir i FK Bodø/Glimt.

Annonse:

Det har lenge vært spekulasjoner på hvor Jens Petter Hauge er på vei. Svaret fikk vi i går; han blir i Bodø, og fortsetter å spille i FK Bodø/Glimt. Etter hjemmekampen mot Molde, som endte 3-1, annonserte Hauge live på Eurosport at han hadde bestemt seg og takker nei til tilbud om å spille i utlandet.

- Det har vært en lang prosess, og det har vært mye frem og tilbake. Derfor er det deilig at jeg endelig har bestemt meg. Det føles godt å ha landet på å bli her, forteller Jens Petter Hauge til Glimt dagen etter Molde-kampen.

Hauge har i det siste følt en dragning mot å bli i klubben.

- Jeg trives veldig godt i Glimt. Vi vinner kamper og spiller god fotball. Nå som jeg har tatt et valg blir det lettere for meg å fokuserer kun på fotball. Det skal blir godt, fortsetter Hauge. 

Han forteller at han selv føler at han har tatt store steg som fotballspiller de siste månedene og at det ikke stopper nå. 

- Jeg trives godt på banen og spiller med stor selvtillit. Da får man se hva som bor i meg, og det bor mer i meg enn det jeg har fått vist frem til nå, forteller Hauge.

Å spille fotball i Bodø/Glimt er veldig gøy, sier Hauge. Han forteller at alle går rundt med et smil om munnen, og om et trygt og godt miljø i klubben.

Det er fortsatt et mål for Hauge å ta steget ut til utlandet. Det var bare ikke riktig å gjøre det akkurat nå.

- Det er vanskelig å si hvor lenge jeg blir i Glimt. Jeg har kontrakt ut 2021. Nå har jeg hvert fall ikke bundet meg til en annen klubb som gjør at jeg forsvinner på en spesiell dato, sier han.

Målet til Hauge er klart. 

- Det er å vinne gull. Jeg hadde ikke blitt igjen her for å gå for sølv eller bronsje. Det at flere i laget har meldt seg på og tør å stå for at vi går for gull er også noe av det som har vippet valget for meg. Jeg tror absolutt det er mulig for Glimt å klare det i år, avslutter Hauge. 

Se høydepunktene fra hjemmekampen mot Molde den 26. juli, hvor Jens Petter Hauge scoret ett av de tre målene. 


Annonse fra Eliteserien: