eSerien: – Jeg kan slå absolutt alle

Nå starter eSerien igjen, og Bodø/Glimt, som har sikret seg en ny spiller går for NM.

Annonse:

I ettermiddag starter eSerien opp igjen etter juleferien, og Bodø/Glimt har store ambisjoner om å klatre på tabellen. I løpet av julen har også overgangsvinduet for FIFA-spillere vært åpent, og Glimt har sikret seg en ny spiller. 

– Jeg har spilt FIFA ganske lenge, så nå var det på tide å begynne med E-sport, sier nysigneringen. 

Han heter Isak Øvrevold og har gått gradene i glimtsystemet. 

– Hehe, ja, jeg har vært en del av akademiet til Glimt tidligere, men sluttet da det ble for seriøst, sier han til glimt.no bare noen timer før han skal i ilden i sin første kamp i eSerien. 

– Nå spiller jeg fotball for gøy og FIFA for alvor. 

Pappa er med på laget

Øvrevold har levert bra i det populære fotballspillet tidligere. Denne helgen slo han blant annet den danske serielederen 5-2. I dag har han ladet opp til seriestart. 

– Jeg har vunnet alle fem kampene jeg har spilt mot de andre lagene i eSerien i dag, så jeg tror jeg skal klare å slå aboslutt alle, sier han og påpeker at han hele tiden har ønsket å representere Glimt i eSerien. 

image001
Pappa (til høyre) følger spent med når sønnen Isak spiller kamper på FIFA

De fleste unge som bruker mye tid på videospill opplever kanskje at foreldrene ikke engasjerer seg særlig mye i spillingen. Det gjør derimot ikke Isak Øvrevold. 

– Pappa er ringside på de fleste kampene mine. Han har blitt litt som en mental trener for meg. Han hjelper meg å holde roen og gir meg tips om hva jeg skal gjøre bedre, sier Øvrevold og innrømmer at det er greit å ha en som roer en ned om han blir for frustrert. 

Vil til NM

Bodø/Glimt ligger på 16. plass før andre halvdel av sesongen trykkes i gang i ettermiddag. Den nye spilleren til Glimt har ambisjoner om å klatre på tabellen. 

– Jeg vil til NM, så da må vi klatre på tabellen, sier han. 

Det er bare de 14 beste lagene som kvalifiserer seg til NM i FIFA. Og FIFA er alvor, dersom du var i tvil. 

– Mange unge spiller FIFA seriøst nå, det er ikke bare underholdning lenger. Det kommer bare til å vokse mer og mer, avslutter han. 

Vi ønsker Isak, Max og Skade lykke til med andre halvdel av eSerien. Heia Glimt!

Annonse fra Eliteserien: