Fikk endelig spilletid: – Savner kvalitet

Axel Lindahl var et friskt pust på en tung Glimt-dag.

Annonse:

Axel Lindahl har ikke fått mange sjansene på å overbevise om at han er rett mann for høyevingen i Bodø/Glimt i år. Svensken fikk sin debut med noen minutter mot Tromsø i første serierunde og siden har han blitt sittende på benken. 

I går slapp han til i store deler av andre omgang mot Odd i Skien og var en frisk pust i en ellers tung Glimt-dag. 

– Det er klart man er skuffet. Vi gikk for tre poeng, også får vi ikke med oss noen ting, sa en skuffet svenske like etter kampslutt på Falkum. 

Manglende kampform

I de minuttene han fikk på høyrekanten både driblet og avanserte den hurtige lysluggen, og hadde flere gode involveringer. Dessverre ble det ikke nok til at laget klarte å ta med seg noe hjem til Bodø. 

– Man ser vel at jeg ikke er særlig kamptrent. Jeg har ikke spilt kamp på sikkert fem uker, sier han og oppsummerer sin egen kamp slik:

– Jeg får skapt noen små muligheter, men jeg savner enda litt kvalitet i den siste pasningen. Uansett er det kult å få noen minutter, men jeg kjenner at jeg har mer i meg. 

Etter bare noen få minutter på banen som høyreving for Lindahl måtte Morten Ågnes Konradsen ut med en skade i låret. Dermed ble svensken flyttet ned på backplass, uten at det egentlig hadde så mye å si i et offensivt Glimt-lag.

– Hjem å trene

Det er ikke vanskelig å forstå at det er tungt å glede seg over egne prestasjoner og for spilleminutter når laget presterer svakt og ikke tar poeng. Fra benken fikk han tidlig se laget miste grepet om kampen. 

– Man ser allerede fra starten at vi ikke er på hugget. Vi er statiske, står stille og vil ikke ha ballen. Så får vi et mål imot tidlig og må jobbe i motvind. Prestasjonen over 90 minutter er alt for dårlig, fra hele laget, er den knallharde konklusjonen.  

– Så da er det hjem å trene?

– Ja, sånn blir det. Det er bare å stå på og komme tilbake å gjøre det bedre neste kamp, slår han fast. 

Se hele intervjuet med Lindahl her

Annonse fra Eliteserien: