Skuffet etter tap: – Dette gidder jeg ikke igjen

Fredrik André Bjørkan var en skuffet mann etter tap i Skien søndag kveld. Han avventer å glede seg til landslagssamling.

Annonse:

Det ble ingen angrepsbølge fra Bodø/Glimt i de blå hav-draktene i dagens kamp mot Odd i Skien. Hjemmelaget tok en tidlig ledelse og var kyniske og dyktige resten av kampen og halte i land en fortjent seier. 

Fredrik André Bjørkan hadde lite positivt å si til pressen etter kampslutt. 

– Dette var utrolig skuffende. De ligger å forsvarer seg på egen 16-meter i 90 minutter og vi klarer faen ikke ..., sier Bjørkan og svelger banneordene. 

– Vi klarer ikke å skape én eneste sjanse. Jeg er utrolig skuffa nå. 

– Skal ikke ha noe mer av det

Bjørkan spilte ikke sin beste kamp i Glimt-drakten. For første gang siden høsten 2019 gikk Glimt av banen uten å ha laget mål. 

– Vi klarer ikke å flytte på dem og de klarer hele tiden å få spillet foran seg. Det er også utrolig varmt, så vi klarer ikke å få tempo i ballen. Det blir bare ingenting, sier en åpenbart skuffa nordlending. 

Bjørkan var faktisk så skuffa at han rett og slett ikke vil ha noe mer av slike tap.

 Det er ikke mange ganger du har opplevd å tape i Glimt-trøya. Hvordan føles det?  

– Det føles ikke bra i det hele tatt. Det skal vi ikke ha noe mer av, rett og slett. Det følelsen her gidder jeg ikke ha, så vi skal slå tilbake med en gang, sier han. 

Landslaget neste

Tildigere i uka kom beskjeden om at venstrebacken var tatt ut på det norske landslaget. I kveld skiller han lag med resten av laget og slutter seg til landslagstroppen i morgen tidlig.  

– Jeg gleder meg så klart til det, men akkurat nå er jeg bare utrolig skuffa. Gi meg litt tid så skal jeg glede meg over landslaget, men akkurat nå er det bare kjipt, sier han til slutt. 

Se hele intervjuet med Bjørkan her: 

Fotograf: Benjamin Limi/ Odds Ballklubb

Annonse fra Eliteserien: