FØR KAMPEN MOT FLORØ

Florø gjester Aspmyra når de helgule kan sikre opprykket. Bli med på festen, kjøp billett nå!

Annonse:

Endelig kan opprykket sikres, kun et hinder står i veien, Florø. Det ryktes at mange Glimt-supportere vil ta turen, dette er en kamp man ikke vil gå glipp av. Hovedsponsor Nobl gir gratis inngang til alle under 20 år. Les mer her:

Festfotball på Jessheim

Forrige kamp ble en transportetappe for de helgule. Glimt avgjorde kampen før Ull/Kisa hadde vært borti ballen. Kristian Opseth scoret tre, Amor Layouni et og Trond Olsen scoret det siste målet. Kampen endte til slutt 5-2. Det må også legges til at Brede Moe gjorde comeback for Glimt, etter skaden sin.

På søndag er det Florø som står på motsatt banehalvdel. Overraskelseslaget fra vestlandet kan fortsatt klare playoff. Dette blir en kamp som begge lag vil vinne.

Når lagene møttes i Florø tidligere i sesongen, ble det dramatisk for begge lag. Jose Angel ble utvist, det samme ble Florøs Monir Benmoussa. Glimt vant kampen 2-1 etter mål fra Kristian Fardal Opseth og Trond Olsen.

Har spilt mot hverandre en gang før

Klubbene har kun møttes en gang før. Når lagene møttes i Florø tidligere i sesongen, var det første gang lagene møttes. Det ble dramatisk for begge lag. Jose Angel ble utvist, det samme ble Florøs Monir Benmoussa. Glimt vant kampen 2-1 etter mål fra Kristian Fardal Opseth og Trond Olsen.

Toppscoreren inviterer til oppryksfest

Kristian Fardal Opseth har en fortid i Førde, som er erkefienden til Florø. Forrige gang lagene møttes var han med på å hente tre poeng hjem til Bodø. Nå er han klar til å ødelegge festen for vestlendingene igjen.

- Sesongen har gått over all forventning. Nå er det bare å avslutte med stil, og vi er klare for kamp på søndag, sa Fardal Opseth til GLIMT-TV, før han fortsatte: 

- Vi kan invitere til opprykksfest på søndag. Alle i garderoben er gira på å levere hjemme på søndag, så vi gleder oss til fest, avsluttet han med. 

Kristian Fardal Opseth og resten av laget har kjempet tappert hele sesongen. Kom og støtt de helgule mot Florø, og hjelp de med å sikre opprykket. Du vil ikke gå glipp av dette, kjøp billetter på Glimt.no nå.

Annonse fra Eliteserien: