Glimt slo Ranheim – billettinfo til kvartfinalen

Bodø/Glimt slo Ranheim i kveldens kamp i "fjæra". Det betyr at det blir kvartfinale på Aspmyra.

Annonse:

Det blir igjen kvartfinale på Aspmyra. Hvem vi møter, og når det blir er ikke helt avklart enda, men at det blir er sikkert etter at Glimt søndag kveld slo Ranheim på bortebane i cupens fjerde runde. 

Kvartfinalen spilles på Aspmyra enten lørdag 18. eller søndag 19. mars. Motstanderen blir klar etter at Viking og Rosenborg gjør opp seg imellom om en ukes tid. Med andre ord, det blir enten Viking eller Rosenborg som gjester Aspmyra helga om to uker. 

Siden verken motstander eller dato er klar enda venter vi også med å åpne billettsalget til den 13. mars når dette er på plass. Men de som har sesongkort for 2023-sesongen kan allerede nå sikre seg sin billett. 

For deg med forkjøpsrett

Alle med sesongkort for 2023-sesongen har forkjøpsrett til kvartfinalen i cupen. Om du allerede nå vet at du skal på kampen uavhengig av dato (og motstander) kan du sikre deg billett allerede på tirsdag. 

I morgen, mandag 6. mars sender vi ut koder til alle med sesongkort. Dersom du ikke har mottatt koden før 14:00 ber vi deg ta kontakt med [email protected] (før 16:00) så hjelper vi deg med ny kode. 

Tirsdag 7. mars klokken 12:00 åpner vi salget til kampen for alle med sesongkort. 

Gratis inngang for barn og åpne billettluker

Det blir gratis inngang for alle barn på denne kampen. Ordningen med gratis inngang for barn blir lik som i Eliteserien. 

Du kan lese mer om hvordan du skaffer gratisbilletter til barn ved å klikke her

På kampdag åpner vi billettlukene to timer før avspark. 

Annonse fra Eliteserien: