Informasjon fra styret

Informasjon til Glimt-supportere fra styret i FK Bodø/Glimt.

Annonse:

Forrige uke oppdaterte FK Bodø/Glimt sikkerhetsbestemmelsene i forbindelse med at klubben også har fått damelag. 

I den anledning ønsker styret i Bodø/Glimt å komme med en presisering. 

– Vi ser at det gikk litt fort i svingene hos oss, og vi burde også ha vært tidligere ute. Styret beklager, og vi ser at vi kunne håndtert saken bedre og tidligere, og kommunisert på en annen måte, sier Inge Henning Andersen, styreleder i Bodø/Glimt. 

– Klok beslutning

Sanksjonsreglementet som ble oppdatert forrige uke skal gjelde videre, men: 

– De som er utestengt skal ikke ha tilbakevirkende kraft på reglementet som vi etablerte. De får dermed slippe inn på damekampene. I og med at de var utestengt mot Øvrevoll Hosle, så teller den ene kampen som en del av utestengelsen, sier Inge Henning Andersen. 

– Klubben er enig i at dette er en klok beslutning av styret, og at vi har etablert en plattform for å sikre trygge rammer på Aspmyra. Det viktigste for klubben er at vi unngår uønskede hendelser på Aspmyra, og vi opplever at alle er enig i det, sier Frode Thomassen, daglig leder i Bodø/Glimt. 

Over 1000 møtte opp

Bodø/Glimt vant for øvrig kampen mot Øvreholl Hosle med 3-2. Over 1100 personer møtte opp til den første damekampen, og det var fantastisk stemning gjennom samtlige 90 minutter. 

– Vi må takke alle som møtte opp for en fantastisk stemning, både på J-feltet og ellers på tribunen. Det er helt nydelig at så mange kom for å se den første damekampen, sier Andersen. 

Annonse fra Eliteserien: