Glimt-akademiet. Akademiet. Hjemmekamp 2019.

Ledig stilling: Medisinsk ansvarlig - Akademiet (100%)

Ledig stilling i vårt akademi. Vacancy in our academy.

Annonse:

Fotballklubben Bodø/Glimt spiller sine hjemmekamper på Aspmyra stadion, og klubben spiller på høyeste nivå i Norge. Klubbens akademi ble klassifisert som topp 3 nasjonalt forrige sesong, og spillere fra akademiet har suksess både i klubben, andre lag i Norge og utlandet.

Dette året har klubben hatt et gjennomsnitt på 26% av spilte minutter i Eliteserien til Glimt-akademiets graduates under 23 år, og Jens Petter Hauge som nylighar byttet klubb til AC Milan.

Jobbeskrivelse:

Rollen til medisinsk anvarlig i akademiet er grunnleggende for den langsiktige visjon til FK Bodø/Glimt om å utvikle debeste unge spillerne fra Nord-Norge.

Spillerutvikler er ansvarlige for implementering og gjennomføring avakademiets treningsmetodikk, og arbeider under Utviklingsleder og Trenerutvikler. Denne vil ha ansvaret for Blaget, som nå konkurrerer i PostNord-ligaen (3. divisjon).

Medisinsk anvarlig i akademiet vil utarbeide og levere medisinsk støtte for alle lagene I Glimt-akademiet G13 til og med B-laget. Individuelle planer for rehabilitering blir utarbeidet sammen med det medisinske teamet rundt A-laget. Videre vil man også jobbe tett sammen med det fysiske teamet i Glimt-Akademiet, slik at man kan levere gym økter og skadeforebyggende økter til hver enkelt spiller.

Nødvendig kompetanse og kvalifikasjoner:

Det er et minstekrav at søkeren har relevant erfaring og utdanning innen idrettsfysioterapi, spesialist i idretts fysioterapi eller er autorisert idrettsfysioterapeut).

Det er ønskelig at de har kursene - It is desirable that they have the courses idrettsmedisinsk grunnkurs trinn 1 og 2. Medisinsk erfaring fra et akademi er nødvendig, I tillegg til erfaring med arbeid med unge eliteutøvere, samt å lage og utøve rehabiliteringsprogram.

Søkeren må være selvdrevet, trygg på å jobbe som en del av et team, og ha sterke

kommunikasjonsevner (norsk eller engelsk). Vi oppfordrer kvinner til å søke.

Du kan søke med elektronisk CV til [email protected]

Lønnen vil være 450.000 kroner-550.000 NOK, avhengig av erfaring og kvalifikasjoner. Søknadsfrist 15.desember 2020

Annonse fra Eliteserien: